Stoner Rock Evening @ Club Fabrica

Scris de  Aug 15, 2014

Vara continuă, iar distracţia e în toi pentru că Sabotage își continuă misiunea declarată de a aduce laolaltă fanii nonconformiști ai muzicii alternative, fie ei rockeri, punkeri, rapperi, skateri, bikeri sau, pur și simplu, rebeli, de această dată în cadrul Stoner Rock Evening!

Acest nou eveniment Sabotage se va desfăşura pe 29 august, în Fabrica, şi va avea drept cap de afiş Planet of Zeus - celebra trupă de stoner rock şi heavy metal din Grecia, căreia i se vor alătura şi câteva nume locale precum: Roadkillsoda, Wooldozer şi No One Cares.

 

Planet of Zeus a luat naştere în 2000, în Atena, Grecia şi este formată din Babis (vocal, chitară), Yog (chitară), Syke (tobe) şi J.V. (bas). Încă de la înfiinţarea trupei, cei patru au concertat intensiv în Grecia, cântând în locuri dintre cele mai variate, de la petreceri underground în casele prietenilor până la stadioane. Numărul mare de turnee la activ i-a ajutat pe cei de la Planet of Zeus să devină una dintre cele mai cunoscute trupe de heavy rock din ţară, iar fiecare concert “acasă” fiind în prezent sold out în doar câteva minute de la anunţ. Recunoscuţi pentru energia de pe scenă, sinceritatea faţă de public şi continuă perfecţionare a show-urilor live, Planet of Zeus cântă anul acesta pe 29 august în România @ Fabrica. 

Încă tot nu ştii despre cine vorbesc?! Atunci lasă muzica să-ţi explice mai bine :-)

 

 

Intrarea este liberă până la ora 21:00, apoi biletele pentru Stoner Rock Evening costă 20 lei şi pot fii achiziţionate doar în seara evenimentului, de la intrarea în club, în limita disponibilităţii.

 

So...este un must see pentru toţi iubitorii genului ! :-) Să ne spui cum a fost că suntem curioşi.

 

 

Ultima modificare Vineri, 15 August 2014 23:05
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 147 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 217 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 177 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook