Venetian Pool Party – SILVIU PASCA Live Band @ Daimon Pool & Club!

Scris de  Aug 15, 2014

Joi, 21 august, Daimon Pool & Club găzduiește Venetian Pool Party, cea mai rafinată petrecere la marginea piscinei din această vară!

Începând cu ora 21:00, pasionații de muzică bună și locații selecte sunt așteptați la un cocktail party plin de eleganță și stil. La sosire, invitații vor primi măști venețiene și, până la începerea concertului vor putea savura un warm-up în perfect acord cu atmosfera de vacanță care plutește în aer.

 

Highlight-ul serii, Silviu Pașca, fost concurent la Vocea României, alături de band-ul său, vor susține un live show total, în cadrul căruia cu siguranță fiecare invitat va regăsi o parte din piesele preferate. 

 

 

Finalul concertului nu înseamnă încheierea petrecerii. Astfel, invitații care consideră că noaptea mai are multe de oferit pot rămâne la afterparty. Muzica relaxantă va crea cadrul perfect pentru socializare și întâmpinarea weekend-ului care se apropie.

 

Prețul biletului este de 20 RON, redus la 15 RON în cazul biletelor rezervate pe site-ul Daimon Pool & Club. De asemenea, fetele beneficiază de acces gratuit la eveniment până la ora 00:00

 

Muzică live și oameni de calitate, un cadru amenajat cu bun gust și vreme perfectă – toate reprezintă ingredientele unei seri în oraș cu adevărat memorabile alături de prieteni.

Campus Bucureşti te invită la un cocktail de bună-dispoziție! Să ne spui cum a fost.

 

Sursa foto: highsound.ro

Ultima modificare Vineri, 15 August 2014 23:55
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 147 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 217 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 177 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook