GreenSound Festival 2014 la Bucuresti

Scris de  Aug 15, 2014

În perioada 22-24 august, în Parcul Herăstrău, în zona Roaba de Cultură, va avea loc prima ediţie a Festivalului Internaţional Bucharest GreenSound Festival.

Prima ediţie a Festivalului Internaţional de muzică BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL aduce pe scenă, artişti de marcă precum: Jaya the Cat - din Olanda, The Moorings - din Franţa,  Subcarpaţi, Boogie Belgique, Alexandrina, URMA, DJ Ravin & Theodosii Spasov, COMA, BaBa ZuLa, Maria Răducanu şi mulţi, mulţi alţii. 

 

Aflat la prima ediţie, festivalul dorește să ofere o experienţă complexă participanţilor, prin spectacolele de muzică, activităţile recreative şi prin spaţiul culinar diversificat. 

Accesul va fi liber pe întreaga durată a festivalului, iar evenimentul face parte din seria evenimentelor dedicate celebrării a 555 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului.

 

Bucharest GreenSound Festival 2014, este ceea ce ai nevoie ca să închei vara aşa cum se cuvine :-) 

Ultima modificare Sâmbătă, 16 August 2014 00:10
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 147 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 217 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 177 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook