RadiRo, ajuns la a doua editie, te invita la spectacol!

Scris de  Sep 16, 2014

RadiRo – Festivalul Internaţional al Orchestrelor Radio, ediţia a II-a, va avea loc la Sala Radio. Festivalul este unicul de acest fel din Europa şi este organizat bianual de Radio România.

Astfel, în perioada 20-27 septembrie 2014, vor concerta la Sala Radio din Bucureşti, cinci mari orchestre radio ale Europei, alături de mari dirijori şi solişti ai momentului.

 

În cele 8 zile de festival vor evolua pe scena Sălii Radio, Orchestra Simfonică Radio din Finlanda, Orchestra Simfonică Radio din Praga, Orchestra Simfonică Radio din Stuttgart, Orchestre National de France şi Orchestra Naţională Radio, sub bagheta fermecată a unor dirijori de renume precum Joshua Weilerstein, Ondrej Lenárd, Stéphane Denève, Case Scaglione, Vassily Sinaisky şi Tiberiu Soare.

 

Soliştii celebri vor fi protagoniştii serilor RadiRo. Printre aceştia se numără: pianistul Jonathan Biss, soprana Katarina Jovanovic, pianistul Jan Simon, alături de violoniştii Nikolaj Znaider şi Vadim Gluzman, mezzo-soprana Ruxandra Donose, pianistul Horia Mihail şi violonistul Alexandru Tomescu.

 

Personalitatea remarcabilă a directorului de onoare al acestei ediţii, dirijorul Cristian Mandeal, adaugă un plus de prestigiu şi valoare europeană Festivalului RadiRo. Cu sute de concerte dirijate în 35 de ţări de pe 4 continente, aflându-se mereu în compania unor reputaţi artişti ai scenei muzicale contemporane, Cristian Mandeal este astăzi unul dintre marii dirijori care aparţin nu doar României, ci lumii întregi. Cu o formidabilă fineţe şi generozitate artistică, dirijorul Cristian Mandeal crează în concertele sale o adevărată „chimie” a comunicării cu orchestra şi publicul.

 

 

Pentru cei care doresc să se bucure de întreg festival, s-a pus în vânzare un număr limitat de abonamente pentru toate cele 8 concerte simfonice de la Sala Radio:

categ. I – 500 lei;

categ. a II-a – 400 lei;

categ. a III-a – 300 lei.

 

Abonamentele cu preț redus (pensionari, elevi, studenţi) costă 250 lei și se pot procura doar de la casa de bilete a Sălii Radio -  strada General Berthelot 60-64

Însă nu-ţi doreşti să achiziţionezi un abonament, dar ţi-ar plăcea să mergi într-o seară, atunci vei putea găsi biletele la preţuri avantajoase:

categ. I – 100 lei;

categ  a II-a – 80 lei;

categ. a III -a – 60 lei.

 

Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.

Pentru mai multe amănunte intră aici

 

Sursa foto: orchestreradio.ro

Ultima modificare Marți, 16 Septembrie 2014 12:42
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 147 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 217 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 177 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook