Concert Beatles’n’Jazz in Hard Rock Cafe!

Scris de  Sep 16, 2014

Vineri, 19 septembrie, de la ora 22:00, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, pentru un concert-eveniment, unde muzica celor de la The Beatles va fi interpretată într-o manieră inedită de către Adrian Nour & Cantaloop, alături de o serie de muzicieni non-conformişti, reuniţi sub egida „Beatles’n’Jazz”.

În anii ’60, muzica The Beatles era, pe cât de respectată, pe atât de populară. În timp ce The Fab Four ca şi grup împingeau graniţele muzicii Rock şi stabileau standardele pentru decadele ce aveau să urmeze, fiecare membru în parte îşi juca propriul rol revoluţionar.

Pe măsură ce muzica The Beatles creştea în complexitate, tot mai mulţi muzicieni de Jazz au fost atraşi de a explora aceste compoziţii extraordinare, melodii superbe, armonii parcă divine, de o neconvenţională complexitate armonică şi metrică. Muzica, The Beatles, este cu adevărat fără vârstă, aşa cum o demonstrează interesul pentru song book-ul lor, a noi şi noi generaţii de muzicieni de Jazz.

 

Cu siguranţă una dintre cele mai fermecătoare apariţii şi voci ale scenei de Jazz româneşti a ultimilor ani, Viorica Pintilie împreună cu finalistul Super Show-lui TV “Vocea României”, Adrian Nour şi asistaţi de cinci dintre cei mai talentaţi reprezentanţi ai noului val de instrumentişti de Jazz din România, reuniţi sub deja consacrata titulatură Cantaloop, vor explora într-o manieră jazzistică non-conformistă, celebrele hituri Hey Jude, Yesterday, Yellow Submarine, All You Need is Love, Lady Madonna şi multe altele: saxofonistul Costin Roşu, discipol al legendarului Dan Mandrila, considerat cel mai bun saxofonist român din toate timpurile, basistul Adrian Flautistu, muzician de calibru, prezent în formule alături de Johnny Răducanu, Mircea Tiberian, Garbis Dedeian şi mulţi, mulţi alţii, Ştefan Benedict, rafinat baterist, de o impresionantă sensibilitate, Alex Borşan, pianist experimentat, rodat într-un număr impresionant de colaborări celebre, şi – nu în ultimul rând – probabil cel mai talentat reprezentant al noii generaţii de Jazzmani de dincolo de Prut, chitaristul Liviu Negru.

 

În urmă cu 50 de ani, celebrii britanici cucereau America, printr-o apariţie legendară la The Ed Sullivan Show, schimbând pentru totdeauna istoria muzicii şi-a show businessului. Astăzi, pe 19 Septembrie 2014, găzduiţi de celebrul Hard Rock Cafe, cei 7 admirabili muzicieni de la Cantaloop & Co., care au inclus în playlist noi hituri faţă de show-urile anterioare, promit o seară memorabilă cu BEATLES’N’JAZZ!

 

Biletele pentru concertul Beatles’n’Jazz  pot fi găsite online, dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare. Acestea costă 35 de lei cu loc la masă şi 50 de lei VIP cu loc la masă în faţa scenei (numărul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).

 

Ne vedem în Hard Rock Cafe ! 

 

Sursa: evenimente-bucuresti

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 147 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 217 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 177 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook