Mihai Margineanu te incanta saptamana aceasta, alaturi de trupa sa @ Hard Rock Cafe!

Scris de  Sep 23, 2014

BestMusic, te invită la Hard Rock Cafe, joi, 25 septembrie 2014, începând cu ora 21:30, la un concert live cu artistul pe care “il iubește toate femeile”, Mihai Mărgineanu, alături de trupa sa. Vino să cânți alături de unul dintre ce mai autentici și populari artiști români, "Mă iubește femeile", "Zarița", "Gore din Chitila","Jeana","Aviația" sau "Melci, scoici, raci, craci" !

Mihai Mărgineanu, este unul dintre cei mai prolifici artiști de folk, iar muzica sa este inspirată, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluări ale unor cântece vechi de pahar, dar Mărgineanu întotdeauna a avut grija să ne capteze și cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, în dulcele său stil propriu. Deși s-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant. El este cunoscut cinefililior și din rolul lui Ardiles pe care-l joacă în cel mai iubit serial de comedie românesc din ultimii 10 ani, Las Fierbinți, serial unde asigură și coloana sonoră.

 

 

Biletele pentru concertul BestMusic cu Mihai Mărgineanu din Hard Rock Cafe pot fi achiziționate online, dar și la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Acestea costă 50 de lei cu loc la masă și 70 de lei VIP cu loc la masă în fața scenei (grăbiți-vă pentru că numărul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).

 

Sursa: iabilet.ro

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 147 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 217 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 177 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook