Serious bass night la sfarsit de saptamana!

Scris de  Sep 23, 2014

La sfârșitul acestei săptămâni te vei distra de minune la Serious Dub! Nu rata "pășirea" către un weekend relaxant!

Serious Dub, vă propune o "excursie" muzicală prin cele mai importante stiluri ale muzicii bass. O seară și o dimineață în aer liber alături de:

 

MIGHTY BOOGIE (TM) sau Haidu Bogdan este un DJ, producător și promoter din Timișoara. Călătoria sa muzicala a început în anul 2003, alături de primul soundsystem românesc numit Fiyah Burn Sound, o combinație unică între doi DJ și un MC, care mixau de la reggae, dancehall, jungle la dubstep și drum and bass. În 2010, a început aventura în lumea producției muzicale, lansând primul EP dubstep în 2012 la label-ul grecesc V.I.M. Records. Acesta a fost rapid urmat și de alte producții lansate. 2014 este al patrulea an în care l-am putut vedea pe Mighty Boogie la prestigiosul Outlook Festival din Croația.

 

KAYA FOUNDATION, este probabil cel mai vechi crew de reggae din România, încă din 2008 fiind prezenți la majoritatea evenimentelor de acest gen. În 2009 au construit primul sound system din țară (Kogaion Sound System) și au pus bazele festivalului ONE LOVE- primul eveniment anual dedicat muzicii reggae și culturii sound system.

 

LOW FREQ, este un proiect ce explorează frecvențele joase ale muzicii, frecvențe ce fac corpul să vibreze. În muzica creată de Low Freq, accentul nu este pus numai pe tobe sau pe bass, dar și pe armonii și efecte care pot induce o anumită stare. Sunetul creat este unul militant ce provine din realitatea cotidiană. Low Freq, face parte din trupa Shadowbox, alături de Big Blunt (bass), Kluster (voce) și Răzvan Ristea (tobe). Low Freq este și membru Irie Warriors SoundSystem unde, alături de Dani și Sheba, promovează cultura dub.

 

SERIOUS DUB, reprezintă pasiunea pentru muzica dub, și a luat naștere relativ recent, în a doua jumătate a anului 2011, ca o grupare de promoteri ai muzicii dub reggae. Un an mai tarziu, Serious Dub, a fost co-organizator al Subsonic Festival 2012 – Păulești, pentru care a propus majoritatea numelor din line-up-ul scenei soundsystem. Din dedicația pentru muzica dub, au apărut și producțiile muzicale Serious Dub, iar pe scenă oferă un set evolutiv de la dub la steppa, în stil soundsystem, împachetați cu dubplate-uri, singura promisiune, fiind legată de calitatea și exclusivitatea muzicii, considerând mai puțin importante modalitățile de exprimare, atâta timp cât vibe-ul este pozitiv.

 

MC host: VAPOR (Basska)

Theo, cunoscut în lumea muzicală underground sub pseudonimul VAPOR sau VAPSI, este un tânăr MC, născut și crescut în București. Vapor, iese din tiparul MC-ului român prin energia pe care o debordează la fiecare concert pe care îl susține pe cont propriu, cu colegii din cele două trupe din care face parte ca solist, OBC și BASSKA, sau alături de alți colaboratori ca Omu’ Gnom,The Dream Diggers, Ateliere de creație. Stilul său este caracterizat de un tempo alert, livrarea sa (în limba engleză) fiind “always on-point”. Este confortabil pe beaturile clasice de rap, dar se distrează la fel de bine pe live-urile ska, reggae, rock și drum & bass.

La începutul acestui an, Vapor, a pornit într-un turneu național (incluzând peste 10 orașe) alături de nou-înființata trupă Basska. Aceștia fiind primiți cu energie și entuziasm în toate orașele vizitate.

 

INTRAREA ESTE LIBERĂ

LOCAȚIA: DN1 RoHabit, Aleea Padina. (Șoseaua București-Ploiești DN1, prima stradă la dreapta după liceul Francez “Anna de Noailles”)

Locația este semi-acoperită, astfel ca evenimentul să se desfășoare în orice condiții meteo.

 

Sursa: zonareggae.ro

Ultima modificare Marți, 23 Septembrie 2014 13:41
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 147 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 217 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 177 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook