Saptamana restaurantelor revine cu editia de toamna!

Scris de  Sep 24, 2014

Săptămâna Restaurantelor, revine cu cea de-a doua ediție, în perioada 22-28 septembrie 2014, iar Morgan la Dud, și-a anunțat participarea pentru a doua oară consecutiv!

Acest eveniment este un proiect co-organizat de Asociaţia România Culinară, Top Hospitality și Star Chefs, ce oferă clienților pasionați de gastronomie un bun prilej de a profita de câteva zile speciale cu oferte și discounturi din partea restaurantelor participante. Dacă sunteți pasionați de gastronomie, atunci veți beneficia de discounturi de minim 15% la următoarele restaurante: Osho, Goccia, The Harp, Silk, Yoshi, The Harbour, Morgan la Dud, Muse Bistro, Mica Elveție, Ludic, Neves, Tratoria Belviso, Cucina Eleni, Gaudi Bistro, Zebra și altele.

România, prin București, s-a aliniat pentru prima oară în anul 2014 unei tradiții mondiale ce are deja mai mulți ani vechime. Astfel, mai multe orașe americane precum New York, Chicago sau Boston, sau europene, precum Londra sau Dublin, organizează de ani de zile, cu mare succes, săptămâni locale ale restaurantelor.  Acestea sunt mereu însoțite și de evenimente culinare speciale (demonstrații, târguri, prezentări produse etc).

 

Prima ediție a Săptămânii Restaurantelor s-a desfășurat în luna mai, în perioada 16 - 23 mai, când au participat 40 de restaurante și au oferit fie meniu fix (25 lei/2-3 feluri), fie discount (25%-50%) aplicat la meniul de bază și/sau băuturi.

 

Eu propun să fiți cu ochii pe aceste restaurante și să profitați din plin de toate bunătățile care vi le oferă în această săptămână!

 

Sursa: metropotam.ro

 

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 38 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 288 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 279 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook