Bucharest Comedy Week 2014 a inceput!

Scris de  Sep 24, 2014

Anul acesta, o nouă premieră va marca spațiul cultural românesc. Bucharest Comedy Week, primul festival internațional de comedie organizat în Capitală, se va desfășura în perioada 22-28 septembrie, sub forma unei colecții de spectacole și momente pline de umor, ce va transforma Bucureștiul într-o metropolă a comediei.

Organizat de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, în parteneriat cu Asociația Carousel, festivalul este inclus în seria de evenimente din cadrul proiectului aniversar București 555, o inițiativă a Primăriei Municipiului București.

 

Festivalul promite un program diversificat de comedie contemporană: momente de stand-up comedy, reprezentații stradale, filme, spectacole de teatru, activități umoristice, improvizații, glume și farse le vor oferi bucureștenilor o săptămână plină de umor. Comedia va coborî de pe scenă, printre oameni, iar săli de cinema și de spectacol, teatre, terase, parcuri și chiar străzi vor găzdui momente umoristice la care bucureștenii vor avea ocazia să participe activ, putând fi transformați din simpli privitori în personaje ale acțiunii din spectacole.

 

Conceput ca un eveniment de amploare, Bucharest Comedy Week se va remarca printr-o diversitate a spectacolelor organizate, menită să mulțumească publicul din Capitală, indiferent de gusturi sau vârstă, asigurând necesarul optim de veselie într-o lume care pare că a uitat să mai zâmbească. De altfel, aceasta este și misiunea evenimentului, de a readuce buna dispoziție pe străzile bucureștene și pe chipurile oamenilor. Festivalul, care reprezintă un element de noutate în agenda culturală a Capitalei, se va constitui într-un punct de atracție atât pentru locuitorii acesteia, cât și pentru turiștii aflați la București în perioada desfășurării evenimentului. 

 

Programul îl puteți găsii aici.

 

Sursa foto: ifestival.ro

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 147 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 217 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 177 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook