Igor Cobileanski si Cecilia Stefanescu predau scenaristica la atelierul Play. Vino si tu!

Scris de  Oct 11, 2014

Revista de Poveştiri a deschis înscrierile pentru a doua ediție a atelierului de scenaristică „Play”, care se va desfășura începând cu 20 octombrie, timp de trei luni, sub îndrumarea scriitoarei Cecilia Ștefănescu și a regizorului Igor Cobileanski.

Igor Cobileanski este regizor și scenarist, cunoscut pentru scurtmetrajele Sașa, Grișa și Ion, Când se stinge lumina, Plictis și inspirație și lungmetrajele Tache (TV) și La limita de jos a cerului - acesta fiind considerat de juriul Premiilor Gopo, cel mai bun debut anul acesta.

 Cecilia Ștefănescu este scriitoarea și scenarista romanului Legături bolnăvicioase, care a fost ecranizat în 2006, de Tudor Giurgiu.

 

Cursul se adresează scenariștilor aflați la început de drum, care vor să învețe din experiența celor doi tutori şi costă 1300 lei, având 24 de ședințe, care vor avea loc în mansarda Lente, două pe săptămână. 

 

Vor fi admiși cel mult 15 participanți, care vor lucra la curs fiecare pe un scenariu de lungmetraj de ficțiune. Pe de-o parte se vor discuta regulile și tehnica scrisului pentru film, iar pe de altă parte participanții vor primi feedback pe măsură ce scenariile lor se dezvoltă.

 

Ţi-ar plăcea să participi? Atunci tot ceea ce trebuie să faci este să trimiţi un scenariu de scurtmetraj de maximum 15 pagini la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., însoțit de un CV și de o idee de lungmetraj, până pe 15 octombrie.

 

Pentru mai multe detalii despre atelier, intră aici

Ultima modificare Sâmbătă, 11 Octombrie 2014 16:24
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 147 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 217 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 177 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook