Imprimă această pagină

BOS iti sare in ajutor, pentru ca recruteaza! Si tu poti deveni un Student of Today!

Scris de  Oct 12, 2014

Ești student în anul I sau II și ţi-ar plăcea ca viaţa studenţească să nu însemne doar facultate și cursuri plictisitoare? Înseamnă că deja avem un punct comun. Şi mai mult decât atât, dacă și tu ai vrea să îți pierzi vremea cu lucruri mai serioase, atunci înseamnă că ai ajuns unde trebuie pentru că BOS îţi sare în ajutor!

Dacă ești dornic să faci lucrurile să se întâmple şi dai dovadă de entuziasm și curaj, care musai trebuie să fie accesoriile tale zilnice, atunci trebuie să știi că cei de la Business Organization for Students (BOS), recrutează cei mai entuziaști Students of Today care își pun potențialul în mișcare. Aplică până pe 17 octombrie, ora 23:59 şi poţi face parte din echipa BOS!

banner2-copy-730x280

 

De ce BOS?

- pentru că este o organizaţie studenţească de elită

- membră fondatoare JADE România, care, de 13 ani, facilitează procesul de dezvoltare al studenţilor, creând o legătură constantă între ei şi mediul business

- aici membrii învaţă diferit, cuvântul lor primează

- îţi dezvolţi creativitatea

- îţi descoperi pasiunile

- dai viaţă ideilor tale în cadrul unui ONG

 

Concluzia: Business Organization for Students pune mare accent pe curajul de a ieşi în faţă şi de a vorbi despre planurile şi aspiraţiile pe care le ai. Dă-ți check-in la BOS și descoperă fascinanta lume a celor care fac lucrurile să se întample. Fii pregătit să negociezi cu P&G, Mondelez International (adică fosta companie a cărei cafea o vei savura în fiecare dimineață în BOS, Kraft) sau Aqua Carpatica. Adu-ți diplomația pentru întâlnirile cu președintele Jade România (Confederaţia Tinerilor Antreprenori a cărui membru fondator suntem) și entuziasmul pentru cele mai reușite Teambuilding-uri. Și pentru că BOS este despre prieteni, adu-ți pasiunile la cote maxime, pe scările din ASE și pune-l la comun cu al BOS-ilor. 

 

O să se lase cu povești frumoase despre BOS la standul din ASE, Clădirea Comerț, etaj 1. Hai să faci cunoștiință cu BOS-iştii și să semnezi de “Bun venit!”. Înainte poți arunca și o privire pe pagina lor de Facebook, să vezi ce-au mai făcut în cei 12 ani de activitate. 

 

Sursa foto: onlinestudent.ro

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.