Loredana va canta weekendul acesta la Sala Palatului!

Scris de  Oct 23, 2014

Diva absolută și Super Starul muzicii românești, Loredana, concertează pe 25 octombrie, la Sala Palatului, începând cu ora 20:00, pentru al treilea an consecutiv.

Declarată de presa de specialitate „Artista Anului”, aceasta a introdus noi standarde în showbiz-ul românesc. Astfel, după concertele sold out „Magic”, pe care le-a susţinut anul trecut la Sala Palatului şi după ce a uimit întreaga ţară cu producţia de talie internaţională din turneul „Magic”, presa naţională declara: „Un concept care va schimba arta de a da un spectacol în România”, „O artistă de o valoare extraordinară, care a arătat din nou că talentul său este nelimitat la fel ca şi pasiunea sa pentru muzică.”

Pe 25 octombrie, la Sala Palatului, Loredana va contopi visele sale și ale fiecărui fan, muzica diversă și trăirile intense în show-ul “REVERIA”.

 

 

Trăiește aievea frumusețea neasemuită a unui show marca Loredana! Proiectează-ți cele mai frumoase vise în show-ul unic, al unei artiste totale! 

 

Biletele pot fi achiziţionate online, iar preţul unui bilet diferă astfel:

Preţ normal 250 lei
Categoria I 200 lei
Categoria II 150 lei
Categoria III 100 lei

 

Vino şi tu la unul dintre cel mai spectaculos concert a lui Lori! Ne vedem acolo! 

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 147 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 217 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 177 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook