Esti curios sa vezi cum e sa fi student in Marea Britanie? Atunci, vino la cel mai mare targ educational cu institutii din Regat!

Scris de  Oct 29, 2014

Te gândeşti să studiezi în Marea Britanie la o universitate, liceu, şcoală sau să înveţi engleza acolo? Dacă ești în căutarea unei instituții educaționale britanice, atunci trebuie să ştii că sâmbătă, 22 noiembrie 2014, în intervalul orar 10:00-19:00 va avea loc Education UK Exhibition @ Howard Johnson Grand Plaza Hotel, în Bucureşti, pe Calea Dorobanțlior, nr. 5-7.

Education UK Exhibition, se adresează studenţilor, dar şi tuturor persoanelor interesate de studiul în Marea Britanie. Evenimentul reprezintă oportunitatea de a afla direct de la sursă informaţii de încredere despre sistemul educaţional britanic şi despre posibilităţile de angajare ale absolvenţilor programelor de top din domenii precum: economie, IT, marketing, drept, arte, inginerie şi ştiinţe. 

De asemenea, pe parcursul zilei vor avea loc workshop-uri pentru a discuta direct cu reprezentanţii UCAS despre procedura de aplicare la studii în Regat. UCAS este programul prin care se administrează înscrierile universitare, un număr de aproximativ 650.000 de viitori studenţi îl folosesc în 340 de universităţi şi colegii din Marea Britanie.

 

Instituţiile educaţionale care vor lua parte la expoziţie sunt: Windermere School, Regent Group, Christ College (Brecon), Cardiff University, De Montfort University, Kaplan Holborn College, London Metropolitan University, London South Bank University, Nottingham Trent University, Queen Mary University of London, Teesside University, The University of Law, The University of Manchester, University College Birmingham, University for the Creative Arts, University of Birmingham, University of Chichester, University of Cumbria, University of East Anglia, University of Essex, University of Greenwich, University of Kent, University of Lincoln, University of West London, University of the West of England.

 

Şi pentru că este o zi importantă, cu ocazia expoziţiei se organizează concursul Education is GREAT, unde câştigatorul va beneficia de un premiu important acordat de British Council şi partenerii săi în ziua evenimentului. Toate detaliile referitoare la expoziție și concurs pot fi găsite pe website-ul British Council România.

 

Intrarea la acest eveniment este liberă, însă trebuie să te înscrii accesând link-ul oferit de acesta, pentru a putea participa la tombolă.

 

Tu la ce program de studii te-ai gândit pentru următoarea ta aventură în Marea Britanie?

Sursa foto: onlinestudent.ro

Ultima modificare Miercuri, 29 Octombrie 2014 12:48
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 147 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 217 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 177 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook