Targul Bounty Fair te asteapta cu tot felul de dragalasenii!

Scris de  Noi 15, 2014

Hello dragilor, este weekend! Ce bine, nu-i aşa? Nu ştiţi încă ce aţi mai putea face pe lângă planurile pe care deja vi le-aţi făcut?! Atunci, daţi-mi voie să vă anunţ că în Bucureşti se organizează târgul Bounty Fair, pe 16 noiembrie, la Casa Universitarilor, între orele 11:00-20:00 şi este prima ediţie. Mai mult decât atât, aici puteţi găsi cadoul ideal pentru cineva drag sau să vă luaţi chestii noi şi drăguţe.

De unde a pornit Bounty Fair? Ei bine, de la ideea că există în natura noastră să căutăm locuri, evenimente, situaţii şi oameni care să ne inspire, să ne trezească sentimente plăcute, să ne ajute să visăm constructiv; pentru că ştim extazul pe care îl simţim când ne cumpărăm un lucru nou şi minunat sau pentru că ştim zâmbetul trezit de amintirile alături de un prieten drag pentru care tocmai am găsit cadoul super potrivit!

 

 Astfel, la “Bounty Fair”, se găsesc minunăţii care să bucure ochiul şi să salte inima de încântare, cadouri perfecte, zâmbete, oameni frumoşi şi voie bună! Veţi întâlni produse realizate manual sau design-uri unice (îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii vestimentare, decoraţiuni de interior, produse bio, alimente raw, prăjiturele şi câte şi mai câte), pentru tineri, adulţi şi copii. Restaurantul locaţiei va fi şi el deschis, pentru că nişte cumpărături de succes se încheie întotdeauna cu o masă gustoasă şi copioasă, doar shopping-ul este obositor şi-ţi consumă multă energie :)

 

Aşadar, vă invit cu mare drag să aruncaţi o geană pe la multele drăgălăşenii de la Bounty Fair, mâine 16 noiembrie, la Casa Universitarilor Bucureşti (Str. Dionisie Lupu 46, aproape de Piaţa Romană, mai exact lângă Grădina Icoanei şi Str. Arthur Verona ), de la 11:00 până la 20:00. Intrarea este liberă.

Ne vedem acolo!

 

Sursa foto: eva.ro

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 148 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 218 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 178 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook