Studenti din toata tara.. UNSR da strigarea!

Scris de  Noi 15, 2014

STUDENȚIADA, unul dintre cele mai mari evenimente studențesti din România, ajuns la cea de-a 9-a ediție, va avea loc anul acesta în perioada 17-23 noiembrie, în 14 centre universitare din România și va reuni sub egida sa evenimente din sectoare precum educație, mediu, cultură, sport, dezvoltare personală, sănătate, voluntariat sau antreprenoriat social.

Uniunea Națională a Studenților din România, organizatorii evenimentului, și-au propus să ofere studenților din București, Iași, Craiova, Timișoara, Târgoviște, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Petroșani, Galați, Constanța, Brașov, Ploiești, Pitești, Bacău, o săptămână plină de activități inedite, menite să îi ajute să deprindă competențe necesare dezvoltării individuale şi să sublinieze rolul important pe care tinerii îl au ca cetățeni, oferindu-le șansa de a se cunoaşte, de a interacţiona şi de a se implica în proiecte comune în vederea consolidării ideii de apartenenţă la spaţiul comunitar.

 

Organizatorii au promis evenimente cu tradiție precum manifestări culturale, competiții sportive și petreceri tematice, dar și unele inedite: cross cu biciclete, dezbateri privind angajabilitatea sau lecții de teatru. Festivalul va culmina sâmbătă, 22 noiembrie, cu un concert de excepție susținut de Voltaj, Vescan şi Doddy în cadrul Rectoratului UPB, iar săptămâna se va încheia duminică, 23 noiembrie, cu un recital extraordinar al Corului Universității Naționale de Muzică din București.

 

Accesând site-ul evenimentului puteți afla toate detaliile despre:

 

- bilete gratuite la muzeu, operă, film, teatru

- competiții sportive (fotbal, badminton, tenis de câmp, jocuri de sală, șah, table, ciclism)

- traininguri, workshopuri, conferinţe, expoziţii, dezbateri, seminarii

- petreceri tematice, concursuri de cultură generală, concursuri trăznite, concerte.

 

Dacă ai întrebări sau nelămuriri referitoare la eveniment, puteţi trimite e-mail la următoarea adresă: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Persoana de contact Seila Abdulamit, 0758 055 526

 

Învață să trăiești STUDENȚEȘTE! Acumulează experiență într-o săptămână cât alții într-un an!

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 147 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 217 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 177 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook