Spectacol de teatru dedicat studentilor- “Doua Liniute”

Scris de  Noi 28, 2014

La un an de la lansare, piesa de teatru “Două Liniuţe” va avea două reprezentaţii organizate în parteneriat cu asociaţiile de studenţi din Bucureşti, dedicate exclusiv studenţilor.  “Două Liniuţe”, reprezintă o iniţiativă a Cercului Fetelor Deştepte de a susţine dialogul cu tinerii cu privire la contracepţie, printr-o manieră inedită-o piesă de teatru. Interesant, nu-i aşa? Sunt tare curioasă cum va arăta piesa, aşa că am să mă duc şi eu de dragul artei :-)

Cu scenariul şi regia semnate de Lia Bugnar,  această piesă de teatru pune în scenă destinele a două cupluri, expunând într-o manieră tragic-comică iţele încurcate ale dragostei şi sexului, cu toate consecinţele ce decurg de aici. În distribuţia piesei de teatru se află actorii: Marius Manole, Medeea Marinescu, Irina Antonie, Anghel Damian, Ilinca Manolache, Cătălin Babliuc şi Istvan Teglaş. 

 

"Poveşti noi nu există, aşa că se ia o poveste veche de când lumea, o poveste de iubire între El şi Ea şi se mai spune încă o dată. Doar că, poveştile oamenilor fiind tocite de atâta spus, mai lăsăm şi pe alţii să vorbească. Ce ar povesti o bancă dintr-un parc dacă ar sta cineva să o asculte? Ce ar povesti mărunţişurile de prin buzunarele noastre? Ce ar povesti hainele noastre? Cât de mult ar semăna adevărul nostru de oameni cu al lor, de necuvântătoare? Ar semăna aşa de puţin şi, câteodată, aşa de mult, încât spectatorului i-ar mai rămâne doar şansa râsului sau a lacrimii din colţul ochiului. "Două liniuţe", o comedie tristă pe alocuri sau o dramă veselă adeseori, depinde de unghiul din care o priveşte spectatorul, cât şi de ziua bună sau rea pe care a avut-o acesta, până să se aşeze în scaun la teatru" - afirmă Lia Bugnar.

 

Cu alte cuvinte, “Două Liniuţe” este o poveste despre dragoste, sex, trecut, viitor și responsabilităţi. O poveste de viaţă, văzută din perspectiva a 2 cupluri şi o mulţime de obiecte pe care le-ai crede neînsufleţite. O poveste care stârneşte râsul, dar şi dialogul, în speranţa că, prin dialog, tinerii din România vor reuşi să se debaraseze de belşugul de mituri şi preconcepţii care încă fac din contracepţie un teritoriu necunoscut şi riscant.

 

Primul spectacol va avea loc în Aula Facultăţii de Electronică a Universităţii Politehnice, în data de 03 decembrie 2014, ora 19:00, iar accesul este liber. Cei care nu vor putea ajunge la prima reprezentaţie, au posibilitatea de a merge la cel de-al doilea spectacol, care va avea loc la Teatrul Godot din Str. Blănari nr. 14, pe 14 decembrie, începând cu  ora 15:00, însă de data aceasta contra cost. Preţul unui bilet este de 15 lei.

 

Aşadar dragii noştri, vă invităm la teatru, dar nu orice fel de teatru, ci unul constructiv. Noi vom încerca să ajungem, pentru că iată ce spun actorii despre piesa de teatru “Două Liniuţe” şi chiar credem că merită :

 

Ultima modificare Vineri, 28 Noiembrie 2014 17:33
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Mese de toaleta la cel mai bun pret din Romania.

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 172 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 527 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 408 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook