Golin plateste tinerii sa NU vina la birou in cadrul programului de anti-internship: THE UNTERNSHIP

Scris de  Iul 22, 2015

Succesul nu are o rețetă. Curajul nu se predă și nici creativitatea nu se învață la școală. Golin anunță primul program de internshipThe Unternship – care plătește tinerii să NU vină la birou, ci să acumuleze, în afara acestuia, experiențe cu impact pozitiv asupra traseului lor profesional.

Ideea Unternshipului se inspiră din viața lui Fred Cook, CEO Golin din anul 2003, perioadă în care rețeaua s-a dezvoltat spectaculos la nivel global. Fred este astăzi unul dintre cei mai apreciați profesioniști din industria comunicării. Dar înainte de asta? Până să ajungă aici, Fred a fost băiat de cabină pe un petrolier norvegian, portar al unui hotel de cinci stele, ghid turistic, manager al unei case de discuri rock and roll, iniţiator al unui serviciu de închiriere șoferi pentru persoanele care consumă alcool și profesor în școlile rău famate din Los Angeles. Dacă cineva s-ar mai fi putut întreba de ce este considerat unul dintre cei mai atipici CEO din lume, răspunsul e acum mai mult decât evident!

           

Luând ca exemplu viața lui Fred, Golin lansează în România programul de Unternship: anti-internship-ul care îi încurajează pe tineri să adune experienţe în afara biroului și să le folosească apoi în dezvoltarea lor profesională. Pe parcursul a trei luni, compania va sprijini în cadrul programului un tânăr care la final va fi angajat full time la Golin. Cum ar trebui să fie Golinternul? Creativ, pasionat, ambițios, carismatic, motivat, aventuros și energic.

           

Găsirea de talente înseamnă lărgirea ariei de recrutare, dincolo de profilurile tradiționale – aceasta este ideea care stă la baza programului de Unternship, special creat pentru a identifica acei candidați neconvenționali, așa cum și eu am fost la un anumit moment în timp”, spune Fred Cook, CEO Golin. 

 

 

 

După SUA și Marea Britanie, România devine a treia țară în care este lansat programul. Unternship@Golin România ia startul cu o perioadă de aplicații, în intervalul 21 mai – 31 iulie.

 

Toți cei interesați de program sunt invitați să aplice la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., să motiveze de ce vor să fie UNTERNi și să propună experiențele pe care le-ar face daca ar fi selectaţi. Candidaţii se pot înscrie pe baza unei scrisori de motivație, a unei prezentări ilustrate, a unui material video sau, (de ce nu?), unei melodii.

 

Cei mai buni cinci candidaţi vor fi anunţaţi pe data de 14 august, vor susține o serie de interviuri și probe practice în perioada 17 august – 11 septembrie, iar la finalul lunii septembrie va fi anunțat câștigătorul procesului de selecție. Unternship-ul se va desfășura în perioada 1 octombrie – 31 decembrie.

 

Câştigătorul Unternship-ului va avea posibilitatea să revină la Golin în postura de angajat full-time începând cu 1 ianuarie 2016.

 

Ultima modificare Miercuri, 22 Iulie 2015 12:05
Tudor Perian

Project manager si writer la Campusbucuresti.ro. 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 146 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 479 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 370 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook