Targul Work At Home Moms - editie de Martisor @ 21 februarie Casa Rudolf Steiner Bucuresti

Scris de  Feb 17, 2016

Asociația Work at Home Moms România se bucură să vă informeze despre Târgul Work At Home Moms - ediție de Mărțișor, ce va avea loc pe 21 Februarie incepand cu ora 10 in Locatia Casa Rudolf Steiner București, unde mamele care lucrează de acasă vor expune produse, dar și servicii.

Mărțișorul este un obicei vechi românesc, de când Martie era prima lună a anului. Firul împletit  alb și roșu era oferit ca un talisman menit să poarte noroc, împreună cu urări de sănătate, bucurie și împliniri. 

Astăzi, mărțișorul reprezintă un simbol al primăverii și este oferit doamnelor și domnișoarelor. Nelipsitul șnur împletit cu alb și roșu este acompaniat de către broșe, brățări personalizate sau diverse obiecte handmade, făurite de către artizanii români.

Printre produsele expuse o să găsiți cadouri pentru 1 Martie, dar și pentru 8 martie.

Așadar vă așteptăm să ne vizitați pe 21 Februarie și să oferiți o sansă în plus artizanilor români. Târgul va avea loc în intervalul 10-18, în locația Casa Rudolf Steiner București, Stradă Vișinilor, nr. 17.  

Mai multe detalii despre Târgul Work At Home Moms - ediție de Mărțișor găsiți pe pagina evenimentului sau contactând echipa Work at Home Moms, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vă dorim o primăvară plină de soare și bucurii.

Ultima modificare Miercuri, 17 Februarie 2016 12:19
Tudor Perian

Project manager si writer la Campusbucuresti.ro. 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 148 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 218 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 178 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook