Asociația Trainsylvania Railway Club Cluj organizează în perioada 6-8 și 13-15 decembrie această expoziție feroviară, iar organizatorii ne așteaptă în număr cât mai mare în intervalul orar 10-20. Unde altundeva decât în Gara Cluj-Napoca?

În cadrul acestei expoziții vom putea admira peste 100 de locomitive și 750 de vagoane în miniatură, replici ale unor gări, clădiri, terasamente, modele auto, vegetație, toate acestea la o scară de 1:87.

Vom putea admira de la trenurile cu abur din perioada 1850 și până la trenurile de mare viteză din prezent. Spre exemplu vom putea admira miniaturile celebrelor trenuri: Orient Express, Rheingold, TGC sau Săgeata Albastră.

Cei 30 de expozanți din țară și din străinătate au adus modele cât mai realiste și complexe, care se integrează perfect elementelor urbanistice și de peisaj, construite la scară.

Dacă CFR-ul este în declin, hadeți măcar să vedem în miniatură cum ar trebui să arate un tren și pe șinele noastre de cale ferată, dacă în mărime naturală nu prea avem șanse.

Sursa: citynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *