Pana pe 17 august mai ai sansa sa-ti gasesti un job la Targul Virtual Hipo pentru absolventi

Scris de  Aug 06, 2015

Pana pe 17 august2015 are loc Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi, un proiect online de recrutare adresat studentilor si masteranzilor care finalizeaza studiile si vor sa se angajeze in aceasta vara. La editia din acesta vara a Targului Virtual Hipo pentru Absolventi participa 36 de companii din domenii variante. In perioada 15 iunie – 31 iulie, au fost inregistrate 150.000 de vizite pe platforma dedicata evenimentului virtual, iar in ceea ce priveste orasele din care a fost accesat evenimentul acestea sunt: Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov.

Care sunt salariile cu care sunt remunerati studentii la primul lor job?

 

In urma studiului realizat de Hipo.ro privind Piata fortei de Munca in 2015 a reiesit ca 39% dintre absolventii promotiilor anterioare au declarat ca la primul job full-time au avut un salariu net cuprins intre 150 si 250 Euro, 23% dintre ei intre 250 – 350 E, in timp ce 19% au avut salarii peste 350 E, iar 16% salarii sub 150 E.

salarii absolventi

In plus, tinerii primesc din partea companie o serie de alte extrabeneficii, printre care cele mai frecvente sunt: zilele de concediu, bonurile de masa, asigurarile medicale, training-uri si cursuri de specializare, burse de studiu, vacante platite.

beneficii absolventi

Care sunt planurile de recrutare ale companiilor in 2015?

 

Conform informatilor extrase din Raportul Hipo.ro privind Piata fortei de Munca in 2015, peste 70% dintre tinerii care sunt selectati pentru un internship/trainee primesc propuneri in vederea ocuparii unei pozitii permanente in cadrul companiei la finalul programului.

angajare absolventi

In cadrul Targului Virtual Hipo.ro pentru Absolventi, candidatii pot gasi peste 600 de joburi full-time si programe de recrutare pentru tineri, la care pot aplica direct cu CV-ul de pe Hipo.ro, din fata calculatorului. Companiile sunt dornice sa primeasca in echipele lor oameni noi, pregatiti din punct de vedere academic si entuziasti. Iata ce spune reprezentantul uneia dintre companiile participante la acest proiect:

 

"In acest moment ne dorim extinderea echipei cu noi colegi, foarte buni cunoscatori de limbi straine (italiana, engleza, spaniola, rusa, germana, portugheza, limbi nordice) si ii invitam, pe cei care-si doresc sa se alature unei echipe profesioniste si entuziaste, sa ne cunoastem si sa exploram impreuna posibilitatea unei colaborari fructuoase. Vor avea ocazia sa descopere ca pentru Besedo echipa este pe primul plan, iar in acest sens speram ca viitorii nostri colegi sa descopere aceleasi valori care pana acum ne-au purtat cu succes sa fim prezenti cu sedii pe trei continente" - Alina Iosub, Office Manager Besedo Romania, Iasi office.

 

Mai multe informatii despre Targul virtual Hipo.ro pentru Absolventi sunt disponibile 24h din 24h, pe site-ul proiectului, pana pe 17 august.

 

Ultima modificare Miercuri, 24 Mai 2017 13:20
Tudor Perian

Project manager si writer la Campusbucuresti.ro. 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Angajatori de TOP Bucuresti

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 17 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 43 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 479 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Facebook