Ajuns în etapa a doua, programul urmăreşte să le ofere studenţilor din cadrul facultăţilor de agronomie şansa de a activa în domeniul pe care îl aprofundează în facultate. Prima etapă a proiectului s-a desfăşurat în perioada 28 mai-11 iunie 2014, în 4 centre ale Univesității de Ştiințe Agronomice şi Medicină Veterinară (USAMV), unde au fost prezenţi peste 300 de studenţi din întreaga ţară. Viitorii profesionişti au aflat informaţii despre portofoliul Dekalb de semințe de porumb şi rapiţă, precum şi informaţii despre managementul fermei direct de la specialiştii Monsanto şi de la fermierii colaboratori ai companiei.

 

În urma întâlnirilor din centrele USAMV din ţară au fost selectaţi 38 de studenţi şi absolvenţi care vor participa la faza a doua a proiectului, adică etapa de practică, în perioada 16 septembrie-17 octombrie 2014. Internii, ce provin din sudul, estul şi vestul ţării, vor activa în două mari divizii ale companiei Monsanto – Comercial şi Poducere & Procesare Sămânţă, unde vor pune în practică ceea ce au învăţat în facultate, fiind permanent susţinuţi de angajaţii Monsanto.

 

Selectarea efectivă pentru etapa de internship, din perioada octombrie 2014-aprilie 2015, se va realiza după perioada de practică, în funcţie de performanţe şi de poziţiile libere. Toţi studenţii participanţi în cadrul programului MORE & Future reprezintă posibili noi colegi pentru echipa actuală a Monsanto România.

 

Mai multe detalii aici

 

Oare tu faci deja parte din acest program? Dacă da, lasă-ne o părere, am aprecia. Thank you 🙂 

 

Sursa foto: monsanto.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *