Faina de Cocos Bio 250g
Faina de Cocos Bio 250g
Descriere – Este produsa in Sri Lanka din nuci de cocos din culturi organice certificate.
– Nucile de cocos sunt prelucrate in termen de maxim 3 zile de la recoltarea lor, in conditii stricte de verificare a calitatii, la temperaturi sub 38.8?C.
– Aceasta faina este obtinuta din pulpa nucilor de cocos prin procedee mecanice: este extras uleiul la rece, apoi este este uscata pulpa la temperaturi scazute si intr-un final este macinata pana se obtine pulberea.
Proprietati – Este produsa in proportie de 100% numai din pulpa de nuca de cocos.
– Este obtinuta din culturi organice certificate in Sri Lanka.
– Este obtinuta prin procedee mecanice, la temperatura sub 38.8?C.
– Nu contine gluten fiind perfect pentru persoanele care prefera alimentatia vegana, dar este ideala si pentru persoanele cu alergii.
– Saraca in carbohidrati.
– Este un produs nutritiv, fibrele reprezentand mai mult de o treime din componenta fainii din nuca de cocos, iar continutul proteinelor este de aproximativ 20%.
Continut – O punga contine 250 grame de faina de cocos certificata ecologic cu numarul de certificare GB-ORG-05 si de Organic Soil Association cu Organic Standard.
– Informatii nutritionale medii pentru 100g produs: energie 339kcal, grasimi 9,1g, carbohidrati 46g, fibre 36,4g, sare 0g, proteine 18,4g.
– Poate contine urme de nuci.
Consum – Poate fi utilizata la deserturi, supe sau consumata ca atare in musli sau sosuri, precum si in smoothie-uri.