Banii se duc deja pe alte lucruri și preferi să nu îi cheltuiești și pe mâncare? Atunci perfect! Rămâi aici și citește în continuare despre restaurantele din București care oferă reduceri studenților pe baza legitimației. 

În primul rând, lasă-mă să îți dau un sfat. Ia-ți I.S.I.C. (International Student Identity Card)! Este singura legitimație oficială care atestă la nivel global statutul de „full time student” În România îți poți face ISIC dacă ești: elev (minim 12 ani), student, masterand sau doctorand, cu condiția să fii la zi! Costă doar 30 de lei pe an și îți aduce extrem de multe beneficii în toate domeniile printre care și restaurante. 

Să vedem câteva dintre ele:

Restaurant Tortuga – 1+1 gratis la bauturi, 50% reducere la platou grecesc

Restaurantul Tortuga îți oferă la orice bautură cumparată, una gratis! Tot ce trebuie să faci este să arăți legitimața ISIC, ITIC sau IYTC şi oferta ți se va aplica pe loc.

Subway-10% reducere la comandă, meniu la prețul special de 4.5 RON; meniu la prețul special de 12.2 RON

Subway este un lanț de restaurante ce are mai multe locații în România. Ai 10% reducere la comenzile de peste 10 RON dacă arăți legitimația ISIC.

Citeste si: Cum poti beneficia de reduceri ca student in Bucuresti

Gloria Jean’s Coffees – 30% reducere la bauturi

Gloria Jean’s Coffees are mai multe locații în Romania, oferind o gamă largă de ceaiuri, cafea, boabe de cafea şi produse de patiserie. Prezintă inainte să plăteşti legitimatia ISIC in oricare locatie din Bucuresti si primesti 30% reducere la bauturile calde.

cafea meme

Caru cu bere – 10% reducere la nota de plata

La Caru cu bere găsești cele mai gustoase bucate și poți savura o bere făcută după o rețetă unică, originală încă din 1879. Caru cu bere și-a propus să reînvie o tradiție prin rețeta unicat a berii casei și un meniu restrâns, cu mâncăruri specifice ce vor readuce îți vor aduce în memorie gustul de altădată. Vechea cramă stă la dispoziția celor ce vor să se pregătească mai temeinic pentru o seară la Caru cu bere. Tot aici pot fi văzute expuse diferite obiecte de pretutindeni legate de spiritul berii. Caru cu bere este un restaurant cu specific românesc localizat în centrul Bucureștiului. Prezintă legitimația ISIC înainte să achiți nota de plata și primești 10% reducere la suma pe care trebuie să o plătești.

Citeste si: Unde mancam cei mai buni burgeri din Bucuresti

KFC – 10% la orice comanda

Localizat în majoritatea orașelor din România, KFC oferă o varietate de mâncare pe bază de pui. Vino cu ISIC în restaurantele KFC și primești 10% reducere la orice comandă.

Vecchia Napoli – 15% reducere la pizza

Vecchia Napoli este o pizzerie situată pe Calea Griviței, Bucureşti. Vino cu legitimația ISIC şi primeşti 15% reducere la orice pizza.

Second Cup – 20% la orice produs

Second Cup este un lanț de cafenele din Bucureşti ce oferă un meniu variat de băuturi pe bază de cafea si deserturi. Vino cu legitimația ta ISIC in orice cafenea Second Cup şi ai 20% reducere la orice produs.

Citeste si: Retete simple de preparat in camin

Hello Donuts – 20% la orice comanda

Poți găsi Hello Donuts atât în Afi Park Cotroceni cât şi pe Calea Dorobanților. Vino cu legitimația ta ISIC şi  primeşti 20% reducere la orice comanda!

Clock’s Pub – 6 RON pachet special (croissant ciocolat + ceai) ‚ 1+1 la ceai

Nu îţi vindem ceasuri și nici clepsidre, ci îţi dăm timp şi bună dispoziţie într-un pub nou, în centrul Bucureştiului. În Clock’s serile încep devreme şi se termină cel mai târziu, pentru că la noi timpul are propriul său ritm. Îţi deschidem seara cu cele mai bune cocktail-uri clasice, plus câteva reţete proprii care te vor încânta sau daca esti cu masina poti incerca ciocalata calda a casei foarte apreciata.

Eşti student şi ai avut parte de reduceri la vreun restaurant sau cafenea? Lasă-ne experiența ta în secțiunea de comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *