Tanya Stephens in premiera in Romania pe 28 august!

Scris de  Aug 15, 2014

The Fresh le-a pregătit fanilor reggae o super, extra, mega surpriză pentru vara aceasta, aducând-o în premieră în Romania, pe Tanya Stephens. Locaţia exactă nu a fost anunţată, însă concertul va avea loc pe 28 August la Bucureşti!

Activă pe scena reggae şi dancehall de 20 de ani, Tanya Stephens a lansat până acum nouă albume de studio şi zeci de single-uri, printre care cele mai cunoscute sunt "Draw fi Mi Finger", "These Streets" şi "It's A Pity". 

 

În prezent, artista se află în turneul de promovare a albumului "Guilty" apărut în 2013, acesta fiind motivul pentru care mai multe detalii nu există încă, însă suntem nerăbdători să vedem ce ni se pregăteşte.

Aşa că, dragi petrecăreţi şi iubitori ai muzicii raggae, pregătiţi-vă să asistaţi la un concert de milioane, iar până atunci da-ţi volumul la maxim să simţiţi ritmul noului single, lansat săptămâna trecută, "Pon Di Side"

  

 

 

Sursa foto: youtube.com

Ultima modificare Vineri, 15 August 2014 23:33
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Mese de toaleta la cel mai bun pret din Romania.

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 172 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 527 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 409 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook