Design-ul romanesc in fel si chip pe 11 si 12 septembrie la ROMEXPO!

Scris de  Aug 16, 2014

Design-ul este în toate aspectele vieţii şi ne influenţează zi de zi – acesta este conceptul sub care se desfăşoară în acest an Conferinţa de Design din cadrul Târgului internaţional de mobilă, echipamente şi accesorii BIFE-SIM.

Abordând un concept nou, menit să întregească experienţa participării la eveniment, conferinţa “Life in Design” va depăşi sfera clasică a design-ului de mobilier, valorificând implicările acestuia în toate aspectele vieţii. Astfel, pe 11 şi 12 septembrie în Sala Iorga din Pavilionul C6, speakeri de renume vor schiţa design-ul în materie de grafică, media, mobilier, produs, afaceri, decoraţiuni şi multe altele.

 

Urmând principiul conform căruia “design” se regăseşte în tot ceea ce ne înconjoară, toţi cei din jurul nostru sunt arhitecţii, respectiv designerii propriilor vieţi sau alor noastre, prima zi de conferinta – 11 septembrie – va reuni invitaţi din domenii diverse (grafică, publicitate, arte, media etc.) care vor adapta definiţia design-ului pentru fiecare dintre ariile pe care le reprezintă sub titlul “It’s all about design”.

Pentru cea de a doua zi, 12 septembrie, speakerii vor detalia tema “Design your home and world”, discuţiile fiind orientate de data aceasta înspre domeniul design-ului de mobilier, de produs, industrial şi către arhitectură.

 

Accesul la conferinţă este gratuit, pe bază  de invitaţie sau rezervare.

 

Pentru mai multe detalii despre eveniment găsiţi aici.

 

Sursa: onlinestudent.ro 

Ultima modificare Sâmbătă, 16 August 2014 06:34
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 84 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 91 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 544 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Facebook