Festivalul Anim’est revine la început de octombrie!

Scris de  Aug 27, 2014

Între 3 și 12 octombrie, cel mai dinamic și îndrăgit festival de film din București se întoarce pentru cea de-a noua ediție !

Vor fii zece zile de filme de animație de calitate! Însă nu orice, ci o selecție atentă completată de workshopuri, masterclassuri, nopți tematice de muzică și film, petreceri și întâlniri dedicate animației te așteaptă @ Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu și Atelierul de Producție.

 

Ediția de anul acesta își propune să crească pulsul orașului, astfel că la început de octombrie se "aruncă" pe ecrane sute de animații. Cea de-a noua ediție se deschide în forță cu animația The Boxtrolls - cel mai recent proiect de anvergură al renumitului studio american Laika, ce va fi proiectat în premieră în Europa de Sud-Est pentru publicul Anim’est cu sprijinul distribuitorului RoImage. Deschiderea oficială are loc începând cu ora 19:00 la Cinema Studio și continuă cu încă o proiecție a filmului, la ora 21:00, însă surprizele nu se opresc aici.

 

Abonamentele pentru 5 și 10 proiecții, cât și Festival Passuri pentru cea de-a 9-a ediție Anim’est au fost puse deja în vânzare în număr limitat pe www.eventbook.ro. Biletele pentru proiecții individuale vor putea fi achiziționate pe același site în luna septembrie.

 

Vino şi tu la Anim`est !

 

Sursa foto: campanie.we-are-here.ro

Ultima modificare Miercuri, 27 August 2014 00:28
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 65 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 75 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 518 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Facebook