TOP 6 a celor mai frumoase terase din Bucuresti !

Scris de  Aug 27, 2014

Dacă eşti în căutarea unui loc simpatic în care să îţi consumi întâlnirea ideală, ne-am gândit la câteva sugestii pe care noi le considerăm super cute. 

BAR A1 (Piaţa Amzei, nr.1) – deşi, la o primă vedere s-ar putea să ţi se pară un loc prea hipsteresc, îţi garantăm că aici vei mânca cel mai bun şniţel din Bucureşti, ca să nu mai vorbim despre faptul că atmosfera e super-relaxată, personalul extrem de cool & internaţional. Merită să vă daţi întâlnire aici!

                  a1 1

 

SHIFT PUB (Str. General Eremia Grigorescu, nr.17) – aici vei mânca cele mai bune spaghete Nero di Sepia şi vei asculta cea mai inspirată muzică! Este genul acela de loc în care te simţi acasă şi unde orice întâlnire romantică se poate transforma în mult mai mult decât atât.

                  shift

 

VOILA BISTRO (Str. General Constantin Budisteanu, nr. 18) – o grădină extrem de cosy, în curtea unei case vechi, în centrul oraşului. Îi poţi da întâlnire aici sâmbătă seara şi îl poţi ‘’provoca’’ la un pahar de vin franţuzesc, însoţit de un platou de brânzeturi. Atenţie! Locul este închis lunea. 

           474749 442569389173092 572091490 o

 

ORIGO (Str. Lipscani, nr. 9)– dacă sunteţi amatori de cafea, trebuie să ajungeţi neaparat aici! O terasă care îţi aduce aminte de cartierul berlinez Prenzlauer Berg. Recomandarea în acest loc este să încercaţi un Flat White-o cafea cu lapte făcută din două shoturi de espresso şi extrem de cremoasă – băutura perfectă pentru un prim date! 

          origo

 

INFINITEA (Str. Dr. Grigore Romniceanu, nr. 17) – pentru grădina absolut senzaţională şi pentru selecţia impresionantă de ceaiuri merită să veniţi aici. Dacă este genul post-hippie, îi poţi sugera să mergeţi sâmbătă seara la Infinitea. O să îi placă sigur! 

           ceainarie4

 

CIOCCOGELATERIA VENCHI (Calea Victoriei, nr. 214)– au cea mai bună îngheţată din Bucureşti. Este un loc extrem de simpatic în care puteţi povesti vrute şi nevrute, în compania unor deserturi senzaţionale.

             venchi 

 

Dacă vei ajunge prin aceste locuri fermecate spune-ne care ţi-a plăcut cel mai mult. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem care este părerea ta !

 

Ultima modificare Miercuri, 27 August 2014 04:20
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 148 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 218 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 178 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook