Cel mai indragit cor de gospel din UK canta pentru prima data in Romania pentru HOSPICE

Scris de  Sep 16, 2014

London Community Gospel Choir vine pentru prima dată în România, vineri, 19 septembrie 2014, la Muzeul Naţional de Artă din Bucureşti (sala Auditorium)!

După 30 de ani de activitate, London Community Gospel Choir a ajuns „cel mai iubit cor din Marea Britanie“, iar acest lucru este uşor de înţeles dacă auzi minunatele voci ale membrilor săi pe terenuri de rugby sau alte mari arene din întreaga lume. Într-o armonie vocală perfectă, vocile lor s-au alăturat celor mai cunoscuţi cântăreţi ai lumii. Madonna, Sting, Sir Elton John, Diana Ross, Sir Paul McCartney, Mariah Carey şi Celine Dion sunt doar o parte dintre aceştia. London Community Gospel Choir a înregistrat piesa “Abide with me”ca imn al Cupei Angliei la fotbal şi a cântat melodia live pe stadionul Wembley, la finala din 2009.

 

 

Concertul London Community Gospel Choir din România are loc în aceeaşi zi cu inaugurarea centrului HOSPICE din Bucureşti. Pentru concertul din 19 septembrie, toţi cei 13 cântăreţi ai London Community Gospel Choir, au fost de acord să renunţe la onorariile lor, cu scopul de a sprijini cauza HOSPICE, iar fondurile strânse în urma vânzării biletelor la acest concert vor fi folosite pentru susţinerea aceluiaşi proiect.

 

Centrul HOSPICE din Bucureşti va avea 15 paturi pentru adulţi şi 8 paturi pentru copiii diagnosticaţi cu boli incurabile. În plus, acesta va dispune de un centru de zi, ambulatoriu, un centru de predare şi birouri pentru echipa de îngrijire la domiciliu şi pentru servicii de sprijin. Toate serviciile HOSPICE sunt gratuite. Noua unitate va putea acoperi până la 700 de internari pe an şi va oferi îngrijire la domiciliu pentru peste 1.000 de persoane/an. Un număr suplimentar de 10 paturi vor fi furnizate pentru copiii cu boli limitatoare de viaţă, într-un nou centru HOSPICE, de la Adunaţii Copăceni.

 

Puteţi susţine proiectele HOSPICE din Bucureşti, cumpărând bilete la concertul din 19 septembrie, susţinut de London Community Gospel Choir. Preţul biletelor este de 75, 100 şi 250 de lei.

 

Aici puteţi alege modalitatea prin care doriţi să achizitionaţi biletele.

 

 Sursa foto: nonguvernamental.org

Ultima modificare Marți, 16 Septembrie 2014 14:20
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Mese de toaleta la cel mai bun pret din Romania.

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 172 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 527 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 407 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook