eMAG angajeaza 16 studenti dintre cei recrutati in prima sesiune a programului eMAG Talent Internship!

Scris de  Sep 17, 2014

eMAG- cel mai mare magazin online din regiune- va angaja full-time și part-time 16 studenți din cei 22 care au fost recrutați în programul „eMAG Talent Internship” derulat în lunile iulie și august.

Pentru cele 17 locuri în echipa IT anunțate în luna mai în secțiunea „Coding Arena” au aplicat 800 de studenți pasionați de tehnologie, iar pentru cele 3 poziții în internshipul „webXperience” deschis celor care vor să facă parte din echipa de marketing, s-au înscris 619 de aplicanți. În final, eMAG a suplimentat pozițiile deschise cu încă două locuri în echipa „Coding Arena”, astfel că, în cele două luni de vacanță, 22 de studenți (14 băieți și 8 fete), majoritatea studenți la Universitatea Politehnică București, Academia de Studii Economice (ASE) sau la Facultatea de Matematică și Informatică din București, au beneficiat de mentorat din partea specialiștilor eMAG în IT și marketing online. Dintre aceștia, 16 vor continua să lucreze în echipa eMAG. 

 

Pe parcursul celor 8 săptămâni de internship, patru mentori – Claudia Negreanu (PHP Developer), George Olah (PHP Developer), Alexandru Turbatu (PHP Developer) și Alexandru Grigorescu (Product Owner)– s-au implicat în dezvoltarea a patru proiecte speciale alături de internii selectați în program.

 

În programul de internship „eMAG Coding Arena”, studenții au folosit metodologia SCRUM și au avut acces la cele mai noi tehnologii: Symfony2, Gearman, Memchached, RabbitMQ, SOLR, Varnish, MongoDB, PHPUnit. Stagiarii din internshipul „eMAG webXPERIENCE” au obținut cunoștințe în următoarele zone: Web project management, Web analitycs, Wireframing, Web merchandising, UI & Graphic Design.

 

Toate proiectele dezvoltate de interni vor fi implementate pe platforma eMAG și vor avea un impact semnificativ asupra clienților eMAG, dar și asupra celor peste 900 de angajați ai retailerului online. 

 

Sursa foto: marketwatch.ro

Ultima modificare Miercuri, 17 Septembrie 2014 21:59
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 147 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 217 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 177 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook