CLIPURILE DE PE YOUTUBE, pot fi o sursa de venit. Sa speram ca in curand si in Romania

Scris de  Sep 23, 2014

Youtube, le oferă celor care urcă diverse videoclipuri posibilitatea de a câștiga venituri de pe urma afișărilor. Totuși, de acum înainte aceasta nu va mai fi singura sursă de venit pentru cei care încarcă un material video.

Dacă nu știai, află că Youtube împarte deja cu utilizatorii banii primiți din reclame, astfel că persoanele care aveau mai multe vizualizări primeau sume mai mari din partea platformei. Acum, un nou sistem de a câștiga din clipuri a fost implementat de site, un sistem de donații prin care fanii unui canal pot oferi bani din proprie inițiativă.

 

Donațiile sunt acceptate momentan doar în SUA, Australia, Japonia și Mexic, însă pe viitor se dorește extinderea lor și pentru celelalte țări ale lumii. Poate avem noroc ca în curând să fie valabil și pentru România. Astfel, studenții noștri dragi ar putea face rost mai ușor de o sursă de venit, chiar dacă e una modică, pentru că haideți să recunoaștem, aceștia sunt foarte creativi, iar căminele îi poate ajuta foarte mult :). Orice creator de conținut, poate primi donații de la public, având opțiunea să afișeze în partea stângă sus a filmulețelor o iconiță care să te îndrume spre aceste donații.

Orice tip de browser poate fi folosit pentru a oferi bani diverselor canale YouTube, la fel și aplicația pentru Android. Din donații se percepe o taxă de 5%, pe lângă cea de 21 de cenți pentru Statele Unite.

 

Cum ți se pare ideea?

Sursa foto: ghid365.ro

Ultima modificare Marți, 23 Septembrie 2014 11:32
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 93 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 399 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 318 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook