Vezi care sunt cele mai bune aplicatii pentru chat cand ramai fara SMS-uri :)

Scris de  Sep 23, 2014

Dacă întotdeauna rămâi fără mesaje, cea mai bună opțiune este să vorbești prin intermediul aplicațiilor de chat, desigur dacă telefonul îți permite acest lucru. Mulți dintre utilizatorii de telefoane Android fac apel la astfel de programe de mesagerie pentru a ține legătura cu cei dragi.

Cei de la makeuseof.com au testat mai multe astfel de programe oferite gratuit și au întocmit o listă cu cele mai bune. Din top lipseste WhatsApp, deoarece la un an după ce a fost descărcată această aplicație, necesită anumite plăți. Haideți să vedem despre ce programe este vorba:

 

1. Facebook Messenger ------> aplicația trebuie instalată de toți utilizatorii Facebook, fiind singurul mod de a trimite mesaje de pe telefon pe platforma de socializare.

2. Path Talk -----> este o aplicație destul de recentă, care te lasă să comunici cu prietenii prin intermediul statusurilor.

3. LINE -----> o aplicație downloadată de peste 480 de milioane de persoane din 230 de țări. Cu toate acestea la noi nu este chiar atât de utilizată.

4. WeChat -----> îți permite să trimiți mesaje text și multimedia, să efectuezi apeluri și are și optiunea video call

5. Viber -----> cu peste 200 de milioane de utilizatori, aplicația nu are reclame și îți dă posibilitatea să vorbești în grupuri de până la 100 de persoane.

 

Tu ce aplicație folosești?

 

Sursa foto: disabilinet.com

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 93 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 399 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 318 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook