Concert Maria Raducanu in Ceainaria Serendipity Coffee&Tea!

Scris de  Sep 23, 2014

Miercuri, 24 septembrie, de la ora 20:30, Maria Răducanu, cântă din nou pe terasa Serendipity, însă de data aceasta despre suspine vechi și noi sub soarele melancoliei.

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare. Aceasta se face exclusiv la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu rugămintea de a include un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului. Totodată, rezervările la acest eveniment încep de la ora 20:00, pentru a avea timp să savurați unul din ceaiurile parfumate specifice acestui loc sau poate una din cafelele și bunătățile ceainăriei până la ora 20:30-ora după care se vor mai prelua comenzi doar la finele evenimentului, din considerație pentru artist. 

 

Maria Răducanu este un nume greu în jazz, dar nici pe departe o divă dintre cele care pretind adoraţie, lux ori devotament veşnic şi nici nu se numără printre "muzicienii cu patalamă". Faptul că nu există oficial în calitate de cântăreaţă face parte din destinul său. 

Nu o căutaţi în paginile presei mondene, dar nici la emisiunile de la televizor. Iar în ziare îi veţi citi rar numele pentru că nu asta îşi doreşte. Însă totuşi cum o găsiţi? Ei bine, o puteţi găsi în penumbra unei săli mici unde luminează scena fără licurici sintetici şi stele născute de compute, iar glasul îi umple de culori spaţiul din jur. Aşa şi-a câştigat admiraţia celor care pun preţ pe jazz.

 

 

Sursa: bestmusic.ro

Sursa foto: contact-preturi-artisti.ro

Ultima modificare Marți, 23 Septembrie 2014 13:01
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Masute de cafea ieftine

Mese de toaleta la cel mai bun pret din Romania.

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 218 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 590 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 451 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook