Toamna a sosit! Asa ca noi iti aratam care sunt locurile din Bucuresti unde poti sa bei must

Scris de  Sep 25, 2014

Dragii noştrii, iată că toamna s-a instalat cu adevărat, însă aceasta are un farmec aparte în Bucureşti pentru că oraşul pare viu din nou, agitat şi se organizează multe evenimente mişto la care merită să mergem. Conştienţi că de acum o să ieşim mai mult prin oraş, dar luând în considerare că am vrea să ne bucurăm de bunătăţile specifice toamnei, parcă o cană de must ar merge bine în acest moment...Ce ziceţi?

Iată o listă cu locurile unde mustul din această toamnă îşi aşteaptă degustătorii:

 

Terasa Doamnei - grădină rustică din centrul Bucureştiului, unde mănânci româneşte şi eşti departe de zgomotul oraşului

Dacă mergeţi aici cu prietenii veţi plăti 25 de lei pentru un litru de must. Totodată, aici mai găsiţi şi tot felul de specialităţi româneşti - de la sarmale (20 lei), platouri româneşti pentru patru persoane (135 lei), ficăţei de pui la tigaie (26 lei), bulz ciobănesc cu brânză de burduf (25 lei), la tot felul de specialităţi cum ar fi ciolan de porc vienez cu fasole şi varză pentru două persoane la 69 lei, scăricică cu cartofi prăjiţi şi cartofi la cuptor (35 lei) sau pui de 3 săptămâni la jar cu sos domnesc sau mujdei (35 lei).

 

Casa cu Tei - bistro-ul liniştit din zona Universităţii unde te poţi relaxa cu prietenii şi poţi bea must cu 7 lei. Au şi meniu de prânz, de luni până vineri în intervalul orar 10:00 - 15:00 la 18 lei care cuprinde ciorbă, fel principal, garnitură şi pâine. Tot aici mai găsiţi gustări diverse (14 - 18 lei), supe (8 - 10 lei), tochitură moldovenească (21 lei), peşte şi dulciuri.

 

City Grill de pe Covaci - noul loc cu decor fancy şi boem din Centrul Vechi, are must la pahar (6 lei) sau la carafă (24 de lei). În plus, găsiţi şi mâncare accesibilă: meniu de prânz 20 lei, ciorbe (11-15 lei), grătar, mici, burgeri (18-28 lei).

 

La Piaţa Obor se vinde mustul în zona unde se află producătorii de vin. În perioada 25 septembrie - 5 octombrie, găsiţi must şi alte delicii culinare la Târgul de Toamnă - Zilele Recoltei, care se desfăşoară pe aleea de acces în Parcul Lumea Copiilor.

 

Dacă mai ştii alte locuri în Bucureşti unde se poate bea must, aşteptăm să le împărtăşeşti cu noi. 

 

Sursa: metropotam.ro

Sursa foto: coconi.squarespace.com

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 93 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 399 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 318 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook