Cauti un loc de munca? Octombrie este luna angajarilor!

Scris de  Sep 25, 2014

Cel mai mare târg de carieră, Angajatori de TOP, revine în această toamnă!

Toamna este perioada în care companiile au un focus puternic pe recrutare, iar planurile de angajare ale companiilor sunt în creştere. Prin intermediul celor 3 ediţii fizice şi a unei ediţii virtuale, Angajatori de TOP, reuneşte peste 160 de companii multinaţionale şi 110.000 de profesionişti şi studenţi care sunt în căutarea unui job.

 

Ediţia cu numărul 17, Angajatori de TOP Bucureşti, va avea loc pe 17-18 octombrie la Sala Palatului şi îşi propune să reunească peste 100 de companii mari care au deschis oportunităţi de carieră atât pentru persoanele cu experienţă, dar şi pentru juniori şi studenţi. La ediţia din primăvară a evenimentului, 49% dintre cei care au fost prezenţi, au fost persoane cu până la 1 an de experienţă, 30% candidaţi cu 1-5 ani experienţă, iar 21% vizitatori cu peste 5 ani experienţă.  

 

Până în acest moment companiile confirmate reprezintă domenii precum: IT, telecom, outsourcing, financiar-bancar, retail, FMCG, inginerie. 

Câteva dintre companiile care au confirmat prezenţa la evenimentele Angajatori de TOP din această toamnă sunt: Renault România, Vodafone, Telekom România, Bitdefender, HP, Oracle, Raiffeisen Bank, Dell, Ericsson, BRD - Groupe Société Générale, Deutsche Bank, British American Tobacco, CGS, IBM, Genpact, Accenture, ING Asigurări de Viaţă, Microsoft, Yazaki Component Technology, RapidSolution Software, Infobest, Frontier Silicon, Alcatel-Lucent, Continental, Atos IT Solutions and Services, SCC Services, Thales Systems.  

 

Fii cu ochii pe eveniment, pregăteşte-ţi CV-ul şi aplică! 

Sursa foto: aegee-iasi.ro

Ultima modificare Joi, 25 Septembrie 2014 22:22
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 93 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 399 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 318 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook