Daca ai curaj, inscrie-te la competitia UPPP, lansata de Grupul MOL!

Scris de  Oct 12, 2014

Grupul MOL dă startul anul acesta unei noi competiții de recrutare în rândul studenților și absolvenților de la facultățile cu profil geotehnic. Despre ce este vorba? Ei bine, tot ce trebuie să faci este să te joci :-)

Studenții, din cele 14 universități selectate pentru a participa în program, se pot înscrie în perioada 1 — 23 octombrie, pe platforma dedicată jocului.

Primele trei echipe clasate au șansa de a fi recrutate în structura Grupului MOL într-un program de dezvoltare a carierei care durează 18 luni, ‘UPPP Technical Placement Program’ și premii în valoare totală de 20.000 EUR.

 

Jocul presupune două etape, iar participanții trebuie să alcătuiască o echipă formată din trei studenți pentru a se putea înscrie.

- în prima etapă, care se desfășoară în mediul on-line, participanții trebuie să rezolve scenarii virtuale din sfera industrială și strategică. Mai mult decât atât, cerințele problemelor reprezintă studii de caz reale cu care MOL Group s-a confruntat de-a lungul timpului în domeniul Explorării și Producției.

- în ce-a de-a doua etapă, jocul se desfășoară în timp real.

 

Eşti interesat? Atunci pentru mai multe informații despre competiție, dar și despre alte programe de recrutare intră aici. Merită! Grupul MOL investeşte în studenţi!

 

Sursa foto: facebook.com/moluppp

Ultima modificare Duminică, 12 Octombrie 2014 10:06
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 39 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 290 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 280 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook