Arunca o privire peste Internship-ul EUROPAfest 2015, merita!

Scris de  Oct 12, 2014

Eşti student sau masterand? Pe lângă asta eşti şi plin de entuziasm şi pasionat de organizarea evenimentelor internaţionale? Ai vrut vreodată să ştii secretele organizării marilor festivaluri, evenimentelor de mare anvergură sau a concertelor? Acum ai posibilitatea să intri în culisele organizării unui festival internaţional de muzică şi să te familiarizezi cu metodologia şi procesul planificării propriu‐zise a unui eveniment.

Aplică pentru un internship de 4 luni în cadrul EUROPAfest, organizat de jmEvents. Nu trebuie să ai experienţă, ci doar dorinţă. Experienţa va prinde contur pe parcurs. Se caută 4 ‐ 5 tineri conştienţi că teoria din facultate trebuie completată de învăţare prin practică, dacă vrei să înţelegi cu adevărat un domeniu şi să te specializezi. În cadrul acestui internship ţi se oferă explicaţii, informaţii, mini‐traininguri înainte de fiecare task / proiect. 

 

Este un internship în care vei intra direct în acţiune. Vei lucra efectiv la proiectele actuale ale organizaţiei, vei participa activ la şedinţele de brainstorming, vei putea să aduci valoare adăugată. În funcţie de abilităţi te vei putea implica în unul sau mai multe sectoare de activitate şi vei învăţa: comunicare online, web‐surfing, research, promovare, jurnalism, tactici social media, marketing online, management cultural, management de proiect, managementul timpului, lucrul individual şi în echipă, relaţii publice, relaţionare cu artiştii, logistică, secretariat, administrativ, set‐up scenă, prezentare scenică, organizare concerte etc.

 

Concluzia: Internshipul se bazează pe experienţa efectivă, acumulări personale, feed‐backuri din partea organizaţiei şi rezolvarea punctuală a provocărilor apărute, iar la final vei avea o listă cu proiectele şi task-urile realizate, o experienţă reală care îţi va îmbogăţi CV‐ul.

 

Dacă nu ai înţeles foarte bine care sunt cerinţele, haide să le recapitulăm pe scurt:

• student / masterand

• limba engleză la nivel avansat

• abilităţi IT: pachet Office

• abilitate de a lucra în mod independent şi în termene strânse

• abilităţi organizaţionale şi analitice

• abilităţi de multi‐tasking, spirit de iniţiativă, responsabilitate

• program flexibil şi timp liber

• o bună organizare la nivel personal

• să locuieşti în Bucureşti

• persoană activă, pasionată să înveţe şi dornică să se dezvolte

• motivație, creativitate, entuziasm.

 

Cum aplici? 

• Trimite CV‐ul tău (format Europass), împreună cu o scrisoare de intenţie (maxim o pagină) la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Persoanele selectate vor participa la un interviu şi o probă practică.

 

Adaugă vieţii tale profesionale o experienţă complexă, inedită, la finele căreia cunoştiinţele acumulate îţi vor deschide noi drumuri şi oportunităţi!

 

Sursa foto: iqool.ro

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 93 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 399 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 318 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook