Esti in cautarea unui loc de munca? aplica pe platforma inedita de recrutare, lansata de Genpact

Scris de  Noi 13, 2014

Eşti în căutarea unui loc de muncă sau pur şi simplu vrei să te alături unei echipe, unde să ai ocazia să dovedeşti care sunt abilităţile şi cunoştiinţele dobândite până acum de pe băncile facultăţii şi nu numai, dar nu ştii unde să-ţi mai depui CV-ul?! Atunci musai trebuie să ştii că Genpact, cel mai mare angajator din industria BPO din România, este printre primele companii care au răspuns provocării lansate de Gen Y şi Milennials şi a lansat o platformă interactivă de recrutare, youyourself.ro.

Cu aproximativ 900 de angajări anual, Genpact creează un mediu de dialog cu tinerii aflaţi în căutarea unei cariere, fie că sunt la început de drum, fie că au deja câţiva ani de experienţă.

 

Lansată la mijlocul lunii octombrie, această platformă a fost gândită şi creată având constant feedback-ul celor din Gen Y şi Milennials. Agenţia Marks, care a colaborat cu Genpact pentru acest proiect, s-a întâlnit cu aplicanţii la joburile companiei şi a aflat nevoile acestora. Mai mult decât atât, platforma a fost dezvoltată pentru a răspunde modului în care potenţialii candidaţi doresc să interacţioneze cu compania Genpact, în calitate de angajator. 

 

Ideea din spatele acestei platfome este aceea că personalitatea unui candidat nu încape pe o foaie de hârtie, de aceea prin youyourself.ro, Genpact oferă tinerilor posibilitatea să se prezinte dincolo de CV, bucurându-se de această experienţă în mediul virtual. Procesul de recrutare în Genpact lasă deoparte tiparele şi mizează pe creativitate, interactivitate, accesibilitate, integrând tool-uri moderne, cu care tinerii sunt foarte familiarizaţi. Bazată pe conceptul de „gamification” şi community management, candidaţii din România pot încărca materiale video de prezentare, se pot conecta la platformă prin intermediul conturilor pe care le au deja în mediul virtual, pot acumula puncte dacă sunt activi sau dacă dovedesc interes faţă de materialele editoriale şi educative ale platformei.

 

Personal cred că este foarte important ca o companie să treacă dincolo de barierele clasice cu care am fost obişnuiţi, pentru că un simplu CV nu-ţi poate pune în evidenţă personalitatea, iar ceea ce au realizat cei de la Genpact este de apreciat. De aceea, consider că merită să arătăm cine suntem noi defapt, cu ajutorul acestei platforme, aşa că am să aplic şi eu că tot sunt în căutarea unui loc de muncă :). Am să-ţi spun cum mi s-a părut sau dacă vei fii mai rapid decât mine, povesteşte-mi cum a decurs aplicarea. 

 

Sursa foto: hfsresearch.com

Ultima modificare Joi, 13 Noiembrie 2014 15:36
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 48 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 334 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 289 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook