IT&C Consumer Expo te asteapta cu cele mai tari gadgeturi!

Scris de  Noi 15, 2014

Prima ediţie a IT&C Consumer Expo (ITCCE) va avea loc în această lună, în perioada 16-18 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti. Expoziţia îşi propune să fie unul dintre cele mai mari evenimente de profil din România, aducând în aceeaşi încăpere atât producători şi distribuitori de software şi hardware sau echipamente diverse, cât şi cele mai noi gadgeturi şi tehnologii din domeniul calculatoarelor, internetului şi comunicaţiei.

Târgul va fi mai mult decât un spaţiu de prezentare, va fi un uriaş mall dedicat acestor segmente. În principiu, companiile prezente vor oferi spre vânzare diferite servicii şi produse chiar pe perioada evenimentului. Pentru trei zile, veţi putea găsi la Sala Palatului cele mai noi gadgeturi, fie că vorbim de laptopuri, smartphone-uri, aparate foto sau tablete. ITCCE va oferi vizitatorilor ocazia de a vedea, a testa şi a cumpăra soluţii şi echipamente de ultima oră din domeniul IT&C. În plus, se doreşte implementarea ideii de voucher cadou la acest eveniment. Mai exact, vizitatorii pot achiziţiona vouchere de cumpărături de la expozanţi, urmând ca destinatarii respectivelor vouchere cadou să le poată folosi în orice magazin al expozanţilor în termen de 30 de zile.

 

Cei interesaţi să participe la acest eveniment vor fi invitaţi să participe totodată la o serie de conferinţe care se vor desfăşura pe perioada celor trei zile în sălile anexe spaţiului de desfăşurare al expoziţiei.

 

IT&C Consumer Expo este organizat de către Project Events - una dintre cele mai importante companii organizatoare de evenimente din România.

 

Vino şi tu să te pui în temă cu cele mai căutate şi tari gadgeturi! 

 

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 146 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 479 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 370 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook