Concurs cu 32 premii la Un an de BunaDimineata.ro

Scris de  Feb 06, 2015

În perioada 01 februarie 2015 – 28  februarie 2015, site-ul BunaDimneata.ro sărbătorește un an de când face diminețile românilor mai frumoase și invită cititorii la un concurs cu multe premii matinale.

 

Într-o continuă dezvoltare, site-ul BunaDimineata.ro sărbătorește primul an de prezență online printr-un nou design, un concurs pentru toți cititorii și informații pozitive pentru dimineața fiecărui român.

Lansat în februarie 2014, site-ul BunaDimineata.ro a ajuns în prezent la circa 20.000 de vizitatori unici pe lună, o cifră mare pentru un site pornit de la zero și construit prin muncă constantă și dorință de autodepășire permanentă.

 

Proiectul BunaDimineata.ro a fost ideea unei echipe tinere, care știe că informațiile actuale prezentate într-o lumină pozitivă sunt necesare pentru a trece cu bine peste orele dimineții. De la bun început a exisat dorința de diferențiere față de majoritatea site-urilor românești de știri și lifestyle prin abordarea diferită a pieței și a conținutului. Lungile dezbateri au dus la concluzia că ceea ce lipsește cu desăvârșire în România este un site de dimineață, cu un conținut lejer și pozitiv. Deși reacția publicului român față de un site format în totalitate din conținut pozitiv a fost necunoscută, aceștia s-au dovedit a fi foarte receptivi și deschiși la un concept mai altfel.

 

„Primul an al site-ului BunaDimineata.ro a fost o provocare continuă pentru noi. Am trecut prin multe schimbări care ne-au ajutat să ne poziţionăm pe o direcţie clară cu care ne identificăm. Anul 2 al proiectului va aduce noi secţiuni şi articole cât mai bune pentru cititorii de dimineaţă”, a declarat Valentin B., Project Manager.

 

La începutul anului 2015 site-ul BunaDimineata.ro a primit o nouă înfățișare și o restructurare a categoriilor principale. Designul nou implementat menține tonul pozitiv adoptat în articolele publicate, iar interfața dinamică și culorile vesele descriu visual ceea ce echipa vrea să transmită cititorilor: energie și bine dispunere de la primele ore ale zilei. Noile categorii sunt astfel concepute încât să cuprindă exact ceea ce au nevoie cititorii de dimineață: sfaturi și rețete de mic dejun, știri actuale, divertisment, horoscop, recomandări de timp liber și evenimente, lifestyle și diferite curiozități.

 

‘’În timp ce scriu această scurtă recapitulare a ceea ce înseamnă un an de Bunadimineata.ro, mă gândesc la tot ceea ce am reușit să facem împreună, noi, ca echipă. Și cel mai mult mă bucur pentru faptul că am reușit să ne menținem singura regulă pe care ne-am impus-o de la bun început: cea de a oferi doar informații pozitive. Nu pot să zic că a fost ușor, însă românii trebuie să știe că se poate și altfel. Iar anul acesta ne-am propus să fim mai buni și mai energici.’’, a declarat Reka N., Content Manager.

 

La sărbătorirea primului an de viață a BunaDimineata.ro, echipa, în parteneriat cu NESCAFE Dolce Gusto și Hotel Golden Tulip Ana Dome 4**** din Cluj Napoca, vă invită să sărbătoriți alături de ei. Pe tot parcursul lunii Februarie cititorii trebuie să lase un comentariu cu o adresă validă de email la oricare dintre articolele aflate pe site și să bifeze căsuța ‘’Vreau să particip la concursul 1 an cu BunaDimineata.ro’’ de la finalul articolului. La începutul lunii Martie cititorii vor avea șansa să câștige una dintre cele 30 de căni inscripționate cu logo-ul site-ului, 1 sistem de bauturi  NESCAFE Dolce Gusto Melody 3 sau 1 sejur de 2 nopți pentru 2 persoane la Hotelul Golden Tulip Ana Dome 4**** din Cluj Napoca cu mic dejun și acces la toate facilitățile interne incluse.

 

BunaDimineata.ro este o platformă de informare zilnică, cu numeroase articole de dimineață, recomandări, lifestyle, mic dejun și sfaturi.

Tudor Perian

Project manager si writer la Campusbucuresti.ro. 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Masute de cafea ieftine

Mese de toaleta la cel mai bun pret din Romania.

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

5 reguli de care să ții cont când te …

21-02-2020 5 Stiri Irina C

5 reguli de care să ții cont când te îmbraci pentru un eveniment special

Evenimentele speciale, cum ar fi nunțile, petrecerile de absolvire, petrecerile de la serviciu sau cocktailurie, sunt momentele în care avem oportunitatea să ne aranjăm și mai mult decât într-o zi...

Read more

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 241 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 643 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

Facebook