Concurs cu 32 premii la Un an de BunaDimineata.ro

Scris de  Feb 06, 2015

În perioada 01 februarie 2015 – 28  februarie 2015, site-ul BunaDimneata.ro sărbătorește un an de când face diminețile românilor mai frumoase și invită cititorii la un concurs cu multe premii matinale.

 

Într-o continuă dezvoltare, site-ul BunaDimineata.ro sărbătorește primul an de prezență online printr-un nou design, un concurs pentru toți cititorii și informații pozitive pentru dimineața fiecărui român.

Lansat în februarie 2014, site-ul BunaDimineata.ro a ajuns în prezent la circa 20.000 de vizitatori unici pe lună, o cifră mare pentru un site pornit de la zero și construit prin muncă constantă și dorință de autodepășire permanentă.

 

Proiectul BunaDimineata.ro a fost ideea unei echipe tinere, care știe că informațiile actuale prezentate într-o lumină pozitivă sunt necesare pentru a trece cu bine peste orele dimineții. De la bun început a exisat dorința de diferențiere față de majoritatea site-urilor românești de știri și lifestyle prin abordarea diferită a pieței și a conținutului. Lungile dezbateri au dus la concluzia că ceea ce lipsește cu desăvârșire în România este un site de dimineață, cu un conținut lejer și pozitiv. Deși reacția publicului român față de un site format în totalitate din conținut pozitiv a fost necunoscută, aceștia s-au dovedit a fi foarte receptivi și deschiși la un concept mai altfel.

 

„Primul an al site-ului BunaDimineata.ro a fost o provocare continuă pentru noi. Am trecut prin multe schimbări care ne-au ajutat să ne poziţionăm pe o direcţie clară cu care ne identificăm. Anul 2 al proiectului va aduce noi secţiuni şi articole cât mai bune pentru cititorii de dimineaţă”, a declarat Valentin B., Project Manager.

 

La începutul anului 2015 site-ul BunaDimineata.ro a primit o nouă înfățișare și o restructurare a categoriilor principale. Designul nou implementat menține tonul pozitiv adoptat în articolele publicate, iar interfața dinamică și culorile vesele descriu visual ceea ce echipa vrea să transmită cititorilor: energie și bine dispunere de la primele ore ale zilei. Noile categorii sunt astfel concepute încât să cuprindă exact ceea ce au nevoie cititorii de dimineață: sfaturi și rețete de mic dejun, știri actuale, divertisment, horoscop, recomandări de timp liber și evenimente, lifestyle și diferite curiozități.

 

‘’În timp ce scriu această scurtă recapitulare a ceea ce înseamnă un an de Bunadimineata.ro, mă gândesc la tot ceea ce am reușit să facem împreună, noi, ca echipă. Și cel mai mult mă bucur pentru faptul că am reușit să ne menținem singura regulă pe care ne-am impus-o de la bun început: cea de a oferi doar informații pozitive. Nu pot să zic că a fost ușor, însă românii trebuie să știe că se poate și altfel. Iar anul acesta ne-am propus să fim mai buni și mai energici.’’, a declarat Reka N., Content Manager.

 

La sărbătorirea primului an de viață a BunaDimineata.ro, echipa, în parteneriat cu NESCAFE Dolce Gusto și Hotel Golden Tulip Ana Dome 4**** din Cluj Napoca, vă invită să sărbătoriți alături de ei. Pe tot parcursul lunii Februarie cititorii trebuie să lase un comentariu cu o adresă validă de email la oricare dintre articolele aflate pe site și să bifeze căsuța ‘’Vreau să particip la concursul 1 an cu BunaDimineata.ro’’ de la finalul articolului. La începutul lunii Martie cititorii vor avea șansa să câștige una dintre cele 30 de căni inscripționate cu logo-ul site-ului, 1 sistem de bauturi  NESCAFE Dolce Gusto Melody 3 sau 1 sejur de 2 nopți pentru 2 persoane la Hotelul Golden Tulip Ana Dome 4**** din Cluj Napoca cu mic dejun și acces la toate facilitățile interne incluse.

 

BunaDimineata.ro este o platformă de informare zilnică, cu numeroase articole de dimineață, recomandări, lifestyle, mic dejun și sfaturi.

Tudor Perian

Project manager si writer la Campusbucuresti.ro. 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 84 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 91 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 544 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Facebook