Studentii sunt in cautarea celor mai apreciati profesori universitari din Romania!

Scris de  Mar 16, 2015

Anul acesta, toţi studenţii din ţară sunt invitaţi să îi nominalizeze pe marii profesori care le-au marcat studenţia şi care au fost mai de suflet pentru ei, pentru a fi premiaţi cu distincţia de "Profesor Bologna", acordată în cadrul galei festive care va avea loc în luna mai la Timişoara.

 

Acest eveniment este organizat anual de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), prin care sunt căutate și scoase la lumină modelele de profesori universitari care au reușit să rupă barierele învățământului clasic și să îi inspire, respectiv să îi motiveze pe studenți prin metodele lor inovative de predare și învățare și prin atitudinea lor care i-a apropiat de studenți. Mai mult decât atât, evenimentul reprezintă singura inițiativă națională, prin care studenții își evaluează profesorii pentru calitățile lor de dascăli și îi premiază pe cei mai buni dintre ei, bazându-se în primul rând pe modul în care aceștia se prezintă la cursuri, pe capacitatea lor de a le stârni interesul pentru materia pe care o predau și pe eforturile pe care aceștia le depun pentru a-i pregăti pe studenți pentru provocările care îi așteaptă după terminarea facultății.

 

Aşadar, dragi studenți din toate universitățile românești, publice sau private, sunteţi invitaţi să vă nominalizaţi profesorii preferați pe site-ul evenimentului până pe 23 martie, urmând ca toți aceștia să fie ulterior evaluați de colegi de-ai lor din alte universități care vor participa "incognito" la cursurile lor.

 

Proiectul se află deja la a VIII-a ediție, premiindu-se de-a lungul timpului, peste 400 de cadre didactice care s-au ridicat la standardele profilului "Profesorului Bologna", acel profesor care s-a adaptat numeroaselor reforme din sistemul de învățământ superior, care a înțeles și a implementat conceptul de învățământ centrat pe student și care este mai mult decât un simplu profesor la curs - este dascăl și mentor pentru studenți!

 

Votează! Pentru că ai şi tu un cuvânt de spus, dragă studentule!

 

Sursa foto: forgottenstringquartets.com

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 115 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 108 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 567 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Facebook