Prima scoala de toamna dedicata in exclusivitate cladirilor verzi, revine!

Scris de  Mar 16, 2015

Lume, lume, ia ghiciţi! Prima şcoală de toamnă care a fost dedicată în exclusivitate clădirilor verzi şi creată special pentru studenţii, respectiv masteranzii din domenii precum: arhitectură, construcţii, instalaţii, inginerie şi alte domenii conexe, desfăşurată anul trecut în luna septembrie, revine!

 

După cum probabil vă amintiţi de anul trecut, organizatorii evenimentului care s-a desfăşurat în "inima Transilvaniei", Cluj-Napoca-The City of Green Buildings, a oferit posibilitatea participanţilor selectaţi să profite de şansa de a participa la cel mai tare proiect "eco", dezbătut pe teme fundamentale precum: orientări generale de proiectare a clădirilor verzi, analiza şi evaluarea clădirilor verzi, materiale durabile, calitatea mediului interior, gestionarea deşeurilor, finanţarea proiectelor ce presupun clădiri verzi etc., coordonate de oameni cu o experienţă deosebită în domeniul clădirilor verzi, precum: Dr. Ing.  Dorin Beu- preşedinte RoGBC Transilvania, Elena Rastei- director Certificare & Training RoGBC, Dana Andreş–inginer doctorand în cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca,  Năstase Gabriel- prep. dr. ing. în cadrul Universităţii Transilvania din Braşov şi mulţi alţii. 

 

Anul acesta, organizatorii proiectului "Cluj-Napoca-The City of Green Buildings", au decis să ducă mai departe dorinţa de a arăta importanţa clădirilor şi influenţa lor asupra unui număr imens de factori, precum: mediul înconjurător, consumul de energie şi dezvoltarea urbană. Dar mai mult decât atât, că prin educarea viitorilor arhitecţi şi ingineri în domeniul clădirilor verzi, care şi-au dovedit deja impactul pozitiv asupra vieţilor noastre, se poate contribui activ la construcţia unui viitor mai bun şi mai sigur, printr-o nouă ediţie, mult mai spectaculoasă şi cu multe surprize!

 

Echipa, ne-a asigurat că va reveni cu detalii referitoare la noua ediţie "The City of Green Buildings" în curând, şi că ceea ce va urma va fi peste aşteptările noastre!

 

Campus Bucureşti e cu ochii pe ei! pentru că ediţia de anul trecut a fost un succes, iar eu una personal sunt curioasă să văd ce va urma, tu nu?

Ultima modificare Luni, 16 Martie 2015 16:17
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 147 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 217 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 177 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook