Prima scoala de toamna dedicata in exclusivitate cladirilor verzi, revine!

Scris de  Mar 16, 2015

Lume, lume, ia ghiciţi! Prima şcoală de toamnă care a fost dedicată în exclusivitate clădirilor verzi şi creată special pentru studenţii, respectiv masteranzii din domenii precum: arhitectură, construcţii, instalaţii, inginerie şi alte domenii conexe, desfăşurată anul trecut în luna septembrie, revine!

 

După cum probabil vă amintiţi de anul trecut, organizatorii evenimentului care s-a desfăşurat în "inima Transilvaniei", Cluj-Napoca-The City of Green Buildings, a oferit posibilitatea participanţilor selectaţi să profite de şansa de a participa la cel mai tare proiect "eco", dezbătut pe teme fundamentale precum: orientări generale de proiectare a clădirilor verzi, analiza şi evaluarea clădirilor verzi, materiale durabile, calitatea mediului interior, gestionarea deşeurilor, finanţarea proiectelor ce presupun clădiri verzi etc., coordonate de oameni cu o experienţă deosebită în domeniul clădirilor verzi, precum: Dr. Ing.  Dorin Beu- preşedinte RoGBC Transilvania, Elena Rastei- director Certificare & Training RoGBC, Dana Andreş–inginer doctorand în cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca,  Năstase Gabriel- prep. dr. ing. în cadrul Universităţii Transilvania din Braşov şi mulţi alţii. 

 

Anul acesta, organizatorii proiectului "Cluj-Napoca-The City of Green Buildings", au decis să ducă mai departe dorinţa de a arăta importanţa clădirilor şi influenţa lor asupra unui număr imens de factori, precum: mediul înconjurător, consumul de energie şi dezvoltarea urbană. Dar mai mult decât atât, că prin educarea viitorilor arhitecţi şi ingineri în domeniul clădirilor verzi, care şi-au dovedit deja impactul pozitiv asupra vieţilor noastre, se poate contribui activ la construcţia unui viitor mai bun şi mai sigur, printr-o nouă ediţie, mult mai spectaculoasă şi cu multe surprize!

 

Echipa, ne-a asigurat că va reveni cu detalii referitoare la noua ediţie "The City of Green Buildings" în curând, şi că ceea ce va urma va fi peste aşteptările noastre!

 

Campus Bucureşti e cu ochii pe ei! pentru că ediţia de anul trecut a fost un succes, iar eu una personal sunt curioasă să văd ce va urma, tu nu?

Ultima modificare Luni, 16 Martie 2015 16:17
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 38 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 289 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 279 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook