Vino la cel mai mare targ de job-uri!

Scris de  Mar 16, 2015

Târgul de joburi, Angajatori de TOP, va fi prezent anul acesta la ediţia din Bucureşti în perioada 27-28 martie la Sala Palatului şi va reuni 100 de companii, 15.000 de vizitatori şi peste 300 de specialişti din departamentele de resurse umane, cu care vei avea şansa să interacţionezi în cele două zile.

 

Companiile prezente @ Angajatori de TOP Bucureşti au planuri extinse de recrutare. Oportunităţile de carieră, 4000 la număr, se adresează atât persoanelor cu experienţă, dar şi juniorilor şi studenţilor, din departamente precum: Dezvoltare Software, Vânzări, Achiziţii, Customer Care, Technical Support IT, Financiar, Marketing, Inginerie, Service Desk, Infrastructură, Application Development, HR, Comercial, Administrativ.

 

De ce este important să participi la acest târg de job-uri? Ei bine, în primul rând un astfel de târg de carieră reprezintă o reală oportunitate de a interacţiona cu angajatorii şi de a crea o impresie bună chiar înainte de un posibil interviu.

 

În cele două zile ale evenimentului, te poţi prezenta cu CV-ul pentru a primi GRATUIT feedback din partea consultanţilor în resurse umane. Sfaturile şi recomandările pe baza CV-ului tău, vor fi oferite la standul CV Experts, iar în urma discuţiei de acolo, vei afla cum să îţi redactezi corect CV-ul şi vei primi sfaturi despre cum îl poţi îmbunătăţi dacă este cazul, ce aspecte ar trebui să evidenţiezi în funcţie de poziţia la care vrei să aplici şi multe alte tips & tricks.

 

Cum poţi să aplici la poziţiile deschise @ Angajatori de TOP? Foarte simplu! Cu un sigur exemplar CV BarCODE poţi aplica la toate joburile de interes pentru tine. CV-ul BarCODE îl poţi descărca de pe site. Tot ce trebuie să faci este să intri în contul personal sau să îţi creezi unul nou, în cazul în care nu îl ai deja de la ediţiile anterioare şi să selectezi iconiţa de descărcare a CV-ului BarCODE pentru Angajatori de TOP.  

 

Înainte de evenimentul fizic, te poţi înscrie de asemenea la o serie de conferinţe şi workshop-uri, unde vei avea şansa să interacţionezi cu angajatorii prezenţi. Participarea este gratuită, însă pe baza preînscrierii tale. În această primăvară poţi opta pentru:

- TechTalks - o serie de conferinţe pentru cei pasionaţi de tehnologie

- SkillShops - o serie de workshop-uri care îţi oferă oportunitatea să-ţi îmbunătăţeşti competenţele şi abilităţile personale

 

Mai multe detalii despre Angajatori de TOP Bucureşti poţi afla aici.

 

Sursa foto: studentie.ro

Ultima modificare Luni, 16 Martie 2015 21:11
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 93 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 399 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 318 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook