Prima scoala online de grafica si design exista in Romania!

Scris de  Mar 19, 2015

În urma unei discuții pe care am avut-o ieri la o cafea cu un coleg de la facultate, am constatat cât de pasionat este de grafica 2D și 3D și nu prea înțelegeam de ce, deoarece pentru mine arta așa cum o numea el, este acea chestie făcută hand-made, din tot felul de prostioare, cu multă nebunie și pasiune. Bun! Ceea ce e artă pentru mine, lui i se părea super boring și a încercat să mă convingă că și ceea ce face el e o artă și atunci am zis "ok! o să mă documentez și-ți spun dacă îmi schimb părerea". Zis și făcut! Așa că am venit repejor acasă și-am început să fac un mic searching, și citind tot felul mi-am zis "wow, ce tare!". Acum îl înțeleg și îi apreciez arta lui pentru că nu e tocmai ușor să realizezi toate acestea, trebuie să ai imaginație, talent și multe altele astfel încât arta să fie artă, vorba aceea. 

Printre articolele citite ieri pe tema aceasta, am găsit o chestie super mișto și m-am gândit că poate cei pasionați de grafica și design-ul 2D, respectiv 3D și-ar putea găsi calea cu pași siguri spre o carieră în domeniul animației, graficii, DTP, vizualizărilor arhitecturale sau de obiect, efectelor vizuale sau a jocurilor. 

 

RED School of Graphics and Design este soluția ideală pentru toate cele menționate anterior! De ce? Ei bine pentru că sub atenta consiliere a celor de la RED School veți putea profita de toată experiența și cunoștiințele pe care vi le pun la dispoziție pentru a învăța și a stăpâni tehnicile în grafică și design. 

 

Echipa de la RED School are ca și componență profesioniști cu peste 10 ani experiență în domeniu, oferindu-vă astfel consiliere de înaltă calitate și soluții rapide și eficiente pentru a vă atinge scopul profesional. Misiunea lor constă în:

 

- să te învețe să îți folosești constructiv creativitatea

- să te formeze pentru a influența schimbările și să creezi impact pozitiv prin munca pe care o depui ca artist și designer în domeniul profesional ales

- să te instruiască să fii un bun specialist, și nici decum un generalist.

 

Dacă încă nu ești 100% convins că se merită, atunci allow me, cum zice englezul, să-ți spun că această școală oferă pachete de servicii complete, cursuri organizate și consiliere după cum spuneam, pe tot parcursul experienței tale aici.

 

Noi vă recomandăm să pășiți cu încredere în universul lor, pentru că echipa RED School garantează că vei deveni nu doar un artist convins pe cunoștiințele tale, ci și un adevărat strateg în branding și design! 

 

Înscrierile au început deja și cursurile debutează din 23 martie 2015! Vă invităm să vă înscrieți!

 

Sursa foto: metropotam.ro

 

Ultima modificare Joi, 19 Martie 2015 09:35
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Masute de cafea ieftine

Mese de toaleta la cel mai bun pret din Romania.

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

5 reguli de care să ții cont când te …

21-02-2020 5 Stiri Irina C

5 reguli de care să ții cont când te îmbraci pentru un eveniment special

Evenimentele speciale, cum ar fi nunțile, petrecerile de absolvire, petrecerile de la serviciu sau cocktailurie, sunt momentele în care avem oportunitatea să ne aranjăm și mai mult decât într-o zi...

Read more

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 241 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 643 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

Facebook