Terasa care-ti repara bicicleta in timp ce tu savurezi o cafea!

Scris de  Mar 19, 2015

Se apropie weekend-ul, primăvara se ține de vremea bună de afară și totuși nu știi ce să faci? Venim noi cu o soluție: Pinion! 

Dacă iubești cafeaua și weekend-ul însorit pe două roți, atunci categoric Pinion este răspunsul. Ce este Pinion?! probabil că vă întrebați în momentul de față...ei bine, este un "bike kitchen" situat pe Dacia, unde puteți să beți o cafea single origin în timp ce oamenii iscusiți de acolo vă repară bicicleta - asta dacă aveți probleme cu ea.

 

Atelierul se află în gangul de pe strada Dacia, numărul 23 cam de vre-un an ziceau "localnicii", însă de curând s-a deschis aici și o mică cafenea, într-un spațiu cât un garaj. Însă, cu toate acestea, totul este amenajat cu mult bun gust și multă atenție la detalii, în stil berlinez.

 

Oamenii din acest locușor sunt foarte prietenoși și amabili, te poți lungi cu ei la discuții despre biciclete cât dorești, iar atunci când observă câte o treabă scârtâietoare la bicicleta pe care le-ai adus-o în curte se oferă să ți-o repare for free, adică moca :). Super tare! Dar dacă să zicem...bicicleta ta necesită o revizie tehnică sau reparații mai importante, detaliate, atunci ai posibilitatea să alegi dintr-un meniu tot ce ai nevoie, pentru că există și așa ceva și îl poți consulta chiar aici. În ceea ce privește băutura, prețurile sunt bunicele zicem noi: o bere 9-12 lei, o cafea 5-9 lei, un fresh 12 lei, un pahar de vin 12-17 lei. Hai să fim realiști puțin, ținând cont că ai venit aici pe bicicletă, e indicat să nu consumi foarte mult alcool, deci prețurile sunt acceptabile, chiar suportabile.

 

Atmosfera în Pinion e chill, foarte plăcută, în stilul Nicecream.fm, numai bine să-ți începi aici dimineața la o cafea în oraș! Mai e de menționat faptul că nu se fumează înăuntru și există wi-fi. De asemenea, nu este locul potrivit pentru grupuri mari, capacitatea maximă fiind de aproximativ 15 persoane, dar noi sperăm ca la vară în fața garajului să apară o terasă unde să se facă șederea și mai plăcută.

 

Mai jos aveți o poză cu micile detalii din interiorul garajului "fermecat" :)

11025676 612991395498159 144321346500569636 n

 

Noi ne vom scoate garantat bicicleta weekend-ul acesta la Pinion. Voi?

 

Sursa foto: pagina de facebook a lor și freerider.ro

Ultima modificare Joi, 19 Martie 2015 11:06
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 65 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 74 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 517 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Facebook