Traieste experienta California 50`s Diner!

Scris de  Apr 29, 2015

Mereu mi-am dorit să ajung in California măcar o dată, din două motive: ai ce vedea și pentru a gusta mâncarea care am înțeles de la câțiva prieteni plecați prin programul Work & Travel că e genială. Am tot vânat timp de un an de zile ofertele de zbor și când eram pe punctul să chiar plec am renunțat că a intervenit ceva, evident. Dezamăgită în continuare că nu am apucat să gust ceva de pe acolo, surpriză! Pe Vasile Lascar, aproape de Piața Gemeni, s-a deschis un local care-ți fură privirile, California 50's Diner, un restaurant rupt din America și adus în București.

Ce mi se pare ironic e că locul aparține unor italieni :) și este practic jumătate americănesc, iar jumătate italian, deși întregul decor ne duce cu gândul la State.

 

Fiecare detaliu este analizat cu minuțiozitate, întreaga experiență vizuală de aici este una autentică... de la tonomatul de unde-ți poți alege piesele, la banchete unde stai, plăcuțele de pe pereți sau uniformele chelnerițelor. Și apropo de chelnerițe, pentru a fi imaginea completă cele mai tinere merg pe role. Mișto, aș zice eu, nu? 

Mai mult decât atât, barmanul vorbește în limba engleză, iar asta adaugă un plus la atmosfera internațională care se găsește aici împreună cu rock'n'roll-ul care se aude din boxe. Servirea e rapidă, oamenii sunt amabili și zâmbitori indiferent de vreme, ți se fac recomandări, așa că n-avem ce să reproșăm la acest aspect. În ceea ce privește meniul, având în vedere combinația interculturală menționată mai sus, veți găsi burgeri la un preț acceptabil 35-40 lei, pastele 22 lei, preparatele din pui sau vită 15-35 lei. Există și corn dogs la 30 lei, dar și pizza cu prețuri între 18 și 35 lei. Sucurile sunt 6 lei, berile la fel, iar cafelele 7-15 lei, dar eu una personal aș da oricât pentru o cafea bună care să-mi "gâdile" papilele gustative și să-mi facă ziua mai energică și frumoasă. Întreg meniul îl puteți găsi aici.

 

Vă recomand să treceți pe la California 50's Diner, localul inedit, care mai mult ca sigur o să vă atragă atenția prin decorul original, pentru că eu una sigur o să ajung pe acolo!

 

Sursa foto: metropotam.ro

Ultima modificare Miercuri, 29 Aprilie 2015 12:01
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Mese de toaleta la cel mai bun pret din Romania.

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 172 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 527 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 407 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook