La plimbare prin Brasov. Ce te poate ispiti aici?

Scris de  Aug 10, 2015

Dacă anul acesta ți-ai propus să vizitezi Brașovul sau ești doar în trecere, află că ai ce vedea și îți vei dori să stai mai mult sau să te întorci cât mai repede. În primul rând, trebuie să vizitezi centrul istoric - Piața Sfatului - care este vestit și pentru găzduirea festivalului Cerbul de Aur. Vei fi de-a dreptul impresionat/a de arhitectura de origine gemanică a acestui loc. În mijlocul pieței se află Casa Sfatului care găzduiește Muzeul Județean de Isorie, pe care trebuie să îl vizitezi dacă ești un iubitor de istorie. De asemenea, nu ai voie să ratezi o vizită în Biserica Adormirea Maicii Domnului sau a Muzeului Muresenilor.

Biserica Neagră este următoarea oprire, deoarece este principalul simbol al Brasovului si se află la cateva minute de Piața Sfatului. Aceasta este biserica patriarhală a Bisericii Evanghelice din România şi este unul din cele mai reprezentative monumente de arhitectură gotică din România.

 

Printre monumetele și clădirile ce se merită a fi vizitate și filmate se află: Bastionul Țesătorilor, Poarta Șchei, Poarta Ecaterieni, Turnul Negru, Tâmpa sau Strada după Ziduri.

 

Dacă după toate aceste vizite și poze făcute te simți epuizat, relaxarea ideală o să o găsești la un centru de echitatie Brasov. Peisajele spectaculoase și natura extraordinară fac din acest sport un must-have al acestor locuri, pentru că nu există un mod mai plăcut și mai relaxant de vizitat împrejurimile Brașovului decât călare.

 

Dacă nu ești genul căruia să îi placă echitația, te poți plimba cu trăsura trasă de cai, pentru că Brașovul are mult mai multe de oferit decât clădiri vechi și restaurante bune. Acest oraș a fost binecuvântat cu peisaje extraordinare.

 

Tudor Perian

Project manager si writer la Campusbucuresti.ro. 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Masute de cafea ieftine

Mese de toaleta la cel mai bun pret din Romania.

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 218 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 590 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 451 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook