Avantajele unei tigari electronice

Scris de  Noi 17, 2015

Numarul de fumatori la nivel mondial este unul foarte mare. Aproximativ 20% din intreaga populatie a lumii are acest viciu. Este cert faptul ca piata de tutun este o adevarata industrie, pe care producatorii vor sa o dezvolte asa cum pot. Din nefericire, tutunul nu este sanatos si poate produce boli grave, care duc la deces.

Din fericire, exista alternative. Chiar daca nu sunt 100% sanatoase, prezentand si ele riscuri, tigarile electronice sunt solutii foarte bune, care pot oferi o multime de avantaje in detrimentul tigarilor normale.

 

Care sunt, asadar, avantajele fumatului de tigari electronice?

 

Cei care aleg tigari electronice in detrimentul tigarilor clasice, se pot bucura de urmatoarele mari avantaje:

 

- Elimina o multime de riscuri de imbolnavire

In tutun exista mii de substante toxice, care duc la imbolnavire si chiar la deces. In tigara electronica, toate substantele care duc la imbolnavire grava sunt eliminate. Este adevarat ca elichidul contine coloranti, care nu sunt intocmai naturali si sanatosi, insa in comparatie cu gudronul, spre exemplu, sunt inofensivi.

 

- Elimina riscul de a-i imbolnavi pe cei din jur

Fumatul pasiv este extrem de daunator pentru nefumatori, iar fumatorii sunt responsabili de bolile celor din jur. Tigara electronica nu mai supune la niciun risc persoanele nefumatoare, oferindu-i fumatorului sansa de a se bucura de propriul viciu si de a risca doar el.

 

- Elimina mirosurile neplacute

Un alt lucru extrem de neplacut al tigarilor clasice este faptul ca miros urat. Mirosul intra in haine, in maini, in par si in toate lucrurile din jur, cum ar fi perdele sau chiar pereti. Mirosurile deranjeaza foarte tare, chiar si persoanele fumatoare. O tigara electronica nu elimina fum, ci doar abur, ceea ce face ca mirosurile sa nu se impregneze. Pe langa asta, mirosul tigarii electronice nu este deloc neplacut, in functie de aroma putand sa fie chiar placut.

 

- Ofera flexibilitate

Tigara electronica poate sa fie fumata oriunde. Acasa, in tramvai, in restaurante sau in cluburi, toate locurile accepta o astfel de tigara. In cazul tigarilor normale, din ce in ce mai multe locuri le interzic iar motivele sunt evidente.

 

Tigara electronica este, asadar, o solutie eficienta, care elimina o multime de riscuri de imbolnavire si care poate sa fie o alternativa mai curata la fumat.

 

Tudor Perian

Project manager si writer la Campusbucuresti.ro. 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Mese de toaleta la cel mai bun pret din Romania.

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 172 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 527 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 407 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook