Noua gama de televizoare Samsung prezentata la CES 2016

Scris de  Ian 19, 2016

Cel mai mare salon de tehnologie din lume, CES 2016 (Consumer Electronics Show), organizat la Las Vegas, Nevada, le ofera producatorilor de televizoare (Samsung, Sony, LG sau Panasonic), ocazia sa-si prezinte cele mai noi si mai performante modele de televizoare. Si anul acesta au fost prezentate modele cu ultimele tehnologii si inovatii, precum 4K, Ultra HD sau OLED.

Gama de televizoare Samsung de la CES

Samsung a prezentat CES 2016 noua sa gama de televizoare SUHD. Caracteristica principala fiind ecranul Quantum dot, acesta fiind printre primele modele curbate si fara rama. Mai mult decat atat, compania din Coreea de Sud sustine ca va fi mai usor pentru utilizatori sa acceseze tot continutul de divertisment dint-un singur loc, gratie noilor functii. În plus, noile televizoare SUHD 2016 sunt compatibile cu tehnologia IoT, astfel ca televizorul ar putea deveni centrul de control pentru o casa inteligenta. Vezi oferta de televizoare Samsung pe blogurile de specialitate.

 

Alta noutate interesanta este sistemul de operare Tizen, prin care Samsung a vrut sa usureze accesul la continutul preferat, precum si alte servicii, filme sau jocuri. Unul dintre cele mai interesante feature-uri este telecomanda. Conform coreenilor, noile Smart TV-uri Samsung elimina necesitatea de a folosi mai multe telecomenzi. Televizorul recunoaste automat tipul de set-top-box, consola, dispozitiv VOD sau sistem home theater conectat. Astfel, utilizatorul poate controla toate dispozitivele externe doar cu o singura telecomanda, fara niciun alt proces de instalare.

 

Televizor Samsung KS9500 noutatea de la CES 2016

Televizorul Samsung KS9500 ar putea fi cel mai bun televizor al anului 2016. Acest televizor cu ecranul curbat si fara rama a fost conceput pentru o imersiune completa în universul minunat al filmelor. KS9500 este compatibil HDR si pune tehnologia quantum dot sub lupa, o tehnologie care foloseste nanocristale în ecranul de 10-bit pentru o mai buna acuratete a culorilor, a luminozitatii si contrastului.

 

Samsung a ajustat luminozitatea acestui televizor pentru o imagine optima dupa un studiu în urma caruia a rezultat ca majoritatea oamenilor prefera sa se uite la televizor cu lumina din camera aprinsa. KS9500 ofera luminozitatea perfecta, nelasand niciun detaliu al imaginii sa para prea întunecat si este dotat si cu tehnologia Ultra Black care reduce gradul de reflexie. Pretul acestei bijuterii tehnologice nu a fost înca anuntat, dar mai mult ca sigur ca va fi unul foarte piperat.

 

Ultima modificare Marți, 19 Ianuarie 2016 12:56
Tudor Perian

Project manager si writer la Campusbucuresti.ro. 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 142 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 471 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 367 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook