Google iubeste datele: Ce metode de promovare functioneaza mai bine pentru business-ul tau online?

Scris de  Mar 29, 2016

Competiţia pentru atenţia consumatorilor a crescut odată cu numărul tot mai mare de magazine online existente în România. Puşi în faţa atâtor alegeri şi posibilităţi, reducerea preţurilor nu mai este suficientă pentru a atrage clienţi noi. 

Cea mai mare parte dintre consumatori caută online pe Google produsele de care au nevoie. Magazinele online de start-up sau mijlocii au oportunitatea de a investi în vizibilitatea lor online în fata giganţilor e-commerce din România. Google oferă astfel şi start-up-urilor, dar și business-urilor mijlocii, posibilitatea  să se evidenţieze şi să apară deasupra sau lânga rezultatele cautării în reclame. Stăpănirea unor bune practici şi cunoaşterea celor mai noi tehnici pentru creşterea vânzarilor online poate asigura şi menţine un loc mai înalt în topul concurenţei. Pentru un magazin online cu sute sau chiar mii de produse în stoc, o prezenţă optimizată în rezultatele de căutare este o adevarată provocare.

În cadrul TeCOMM Bucureşti, vei afla ce trebuie să ştie un proprietar de business online în materie de SEO şi Adwords pentru a fi în primele rezultate în căutarile Google. Acestea sunt 2 dintre metodele folosite pentru a genera trafic constant şi bine targetat pe website.

Factorii SEO care fac diferenţa în business-ul tău

Conform Google Consumer Barometer, 75% dintre românii care doresc să facă o achiziţie apelează la online pentru documentare, majoritatea folosind un motor de căutare în acest proces. Acest lucru confirmă importanţa pe care acest canal de trafic o are pentru magazinele online din România.

Între 40% şi 80% din numărul total de vizitatori ai celor mai mari site-uri de e-commerce din România vin din Google. Tacticile SEO te ajută să atragi un  trafic mai bun şi relevant pe paginile magazinului tău online. Din păcate, regulile Google se schimbă mereu şi este din ce în ce mai greu să faci faţă provocărilor SEO. Cu toate acestea, există o serie de metode de optimizare SEO pentru site-ul tău e-commerce despre care vom vorbi la TeCOMM Bucureşti” afirmă Vinătoru Mihai, Managing Partner & Head of SEO DWF.

Mihai Vinatorul

În cadrul workshopului care va purta titlul de “Comportamentul utilizatorilor: modul în care acţiunile vizitatorilor influeţează poziţionarea unui website în Google”, Mihai va vorbi despre cei mai importanţi 3 factori SEO ce ţin de experienţa utilizatorului, precum şi formularea unui ghid practic de optimizare a acestora, pentru o poziţionare mai bună în Google.

Mihai este Managing Partner & Head of SEO DWF - prima agenţie de SEO din România specializată în Digital Marketing şi Soluţii de Crowdsourcing, care atrage atenţia asupra experienţei utilizatorului, ca factor de ranking Google. Mihai se caracterizează ca fiind în online “de când Google era un Start-up, iar pe Wikipedia existau numai câteva sute de pagini”. În preyent, el lucrează împreună cu o echipă de specialişti SEO, cu care gestionează peste 60 de campanii de optimizare pentru clienţi cu vizibilitate natională. Printre companiile care au încredere în ei se numără: Tui TravelCenter, Clinica Trident, Berluni, Autohut, Eurolines, Acaju, J’Info Tours, Herbagetica, Toyz şi nu numai.

Poziţia reclamei - Adwords Scripts: campanii pe pilot automat!

Cu Adwords Scripts poti rezolva probleme complexe din contul tău Adwords în timp record. Poti să-ţi automatizezi task-urile de optimizare, să primeşti alerte când un KPI se prabuşeşte sau adaptezi campaniile tale în funcţie de starea vremii. Pur şi simplu îşi asigură un avantaj competitiv, afirmă Birtha Attila (Managing Partner la proClick.ro - agenţie de performance marketing de top din România). El va susţine un workshop cu tema

“Dezleagă Adwords Scripts. Pilot Automat: Activat!”, în cadrul căruia participanţii vor afla soluţii favorite de automatizare a contului Adwords folosind tehnologia Adwords Scripts, cu ajutorul cărora retailerii online vor putea să pună campaniile Adwords pe pilot automat şi să le urmarească cum cresc de la sine, care îi va scapă de teama “turbulenţelor“ din cont. Vor primi resurse care pot fi descărcate şi pe care le vor putea utiliza direct în contul lor Adwords chiar din a doua zi.

Speakeri recunoscuți la nivel mondial vin la TeCOMM – Conferința de eCommerce

Speakerii care şi-au confirmat deja prezenţa la TeCOMM, eveniment organizat de Libero Events, vin din agenţii şi magazine online din UK, Polonia, Danemarca, Olanda si Romania: David Rothwell (Autorul Best Seller-ului "The AdWords Bible for eCommerce"),  Steen Rasmussen- Danemarca (unul dintre cei mai buni analişti în digital marketing din Europa, nominalizat în ultimii 3 ani ca "World’s Best Analytics Practitioner”), Karol Karpinski (Client Partner CEE @Facebook), Chris Jones (User Experience Director şi eCommerce specialists @Blueleaf - una dintre cele mai mari agenţii de strategie online din UK), Lenneke van der Meijden (Online Conversion Specialist şi eCommerce Manager@Euroflorist – companie fondată în 1982 şi lider de piaţa pe Europa în servicii de livrare online de flori oriunde în lume - Olanda),  reprezentanţi ai companiilor Urgent Cargus, MasterCard, Banca Transilvania, Veinteractive, Conectoo, ProfitShare, MobilPay, Paravion, Flanco, DWF şi nu numai.

Conferinţa TeCOMM se află la a VIII-a ediţie la nivel naţional, eveniment la care sunt asteptaţi peste 250 de retaileri online care au deja un business online sau îşi doresc un start-up în acest domeniu, cât şi cei din domeniile conexe care oferă servicii, soluţii sau produse de eCommerce.

Înscrierile la TeCOMM Bucureştise fac pe www.bucharest.tecomm.ro. Până în 31 martie, preţurile pentru biletele All Event pornesc de la 79 euro, mai mult, organizatorii oferă şi reduceri atractive pentru grupuri. Vezi aici toate preţurile.

Tudor Perian

Project manager si writer la Campusbucuresti.ro. 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 48 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 335 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 289 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook