Unde mancam cei mai buni burgeri din Bucuresti?

Scris de  Iul 06, 2016

Am vorbit într-un articol anterior despre chefi celebri, restaurantele în care putem să le dăm de urmă şi să gustăm din preparatele lor, dar, câteodată, vrem informaţii mai specifice. Cum ar fi unde găsim cea mai bună pizza? Sau cele mai savuroase paste? Sau cei mai delicioşi burgeri? Ei bine, la ultima întrebare v-am răspuns printr-o listă cu localuri unde veţi găsi burger adevăraţi, făcuţi ca la mama acasă (în ROmânia, că America e prea departe).

1.Vivo

Bineînţeles că începem cu Vivo Fusion Food Bar, cel mai renumit bar de burgeri din Bucureşti. Cu un meniu variat, ce cuprinde clasicul burger Carnifornication (la 19 RON) până la feluri ce conţin ingrediente interesante, ei sunt locaţia perfectă pentru cei care  iubesc umorul (denumirile burger-ilor sunt foarte inspirate şi foarte…cinematografice), pentru cei râvnesc un burger adevărat sau o atmosferă placută ce îmbină design-ul industrial cu cel al unui club country american.  Sau pentru cei care vor toate astea la un loc.

Preţurile sunt intre 18-28 şi îi găsiţi pe Calea Floreasca nr. 60, Bucureşti. Pentru mai multe informaţii accesaţi pagina lor oficială.

2.Modelier

Se zvoneşte că aici s-ar găsi uni dintre cei mai buni burgeri din oraş, fie că sunt de pui, vită sau porc, ei arătând exact ca în pozele de pe net. Dispun de un meniu variat, homemade, acompaniat de băuturi delicioase (printre care şi chai latte – yumm), bere şi o atmosferă caldă şi primitoare, cu obiecte handmade presărate ici-colo. În sezonul cald, localul se transformă într-o grădină urbană unde poţi lua parte la proiecţii, workshop-uri sau pur şi simplu un loc unde să ai parte de o seară plăcută alături de prieteni.

Preţurile variază între 21 RON şi 39 RON şi îi puteţi găsi la adresa Str. Duzilor, nr. 12 (zona Matei Voievod), Bucuresti sau pe pagina lor oficială de facebook.

3.Burger Van

Burger Van funcţionează după un concept simplu- cel al food truck-ului (sau restaurant în mişcare) -  se plimbă prin oraş şi, de obicei, se află în apropiere atunci când ţie ţi se face foame şi ai chef de un burger zemos cum doar la ei găseşti.. Au şi o variantă staţionară, mai mare, la Burger Van Bistro, pe strada George Vraca, nr.4, Bucureşti.

Preţurile sunt între 15-25 lei, iar pe ei îi găsiţi lângă Institul Francez, pe strada Pipera Dimitrie Pompeiu 5 sau la Bistro. Mai multe informaţii pe site-ul lor oficial.

4.Red Angus Steakhouse

Porţii mari, burgeri delicioşi, cu carne de vită de calitate, din Australia şi Uruguay, mereu pregătită super bine şi atmosferă cozy, tipic americană – toate acestea le veţi găsi la Red Angus Steakhouse, în Centrul Vechi din Bucureşti, strada Franceză , nr 56

Preţurile variază între 29 RON şi 42 RON, iar mai multe informaţii puteţi afla pe site-ul lor oficial.

5. Switch.eat

Cu atâtea opţiuni de localuri unde se pot mâncă burger buni, nu mă veţi crede dacă vă spun că şi Switch.eat intră în această categorie. Carnea este zemoasă, indredientele sunt inteligent combinate, iar rezultatul final este consistent şi promite să-ţi potolească foamea. Meniul este variat, cuprinzând atât burger iuţi, cu cu gorgonzola şi pesto, cât şi vegetarieni sau skinny, fără chiflă.

Preţurile sunt între 24 RON şi 34 RON, iar pe ei îi găsiţi la adresa strada Horei, nr. 34, Bucureşti. Mai multe informaţii pe pagina lor oficială de Facebook.

Denumiri “şmechere”, atmosferă călduroasă şi burgeri cu adevărat delicioşi. Dacă nu ştiai unde să organizezi următoarea ieşire cu prietenii, cred că ţi-am oferit eu o variantă. Sau cinci. Bon appétit!

Iunia B

maturatori de praf de stele
 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Mese de toaleta la cel mai bun pret din Romania.

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 172 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 527 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 407 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook